Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/12;

Με το τρίγωνο Δία – Κρόνου, πάρτε αποφάσεις καλά ζυγισμένες προκειμένου, στο τώρα, να δημιουργήσετε προϋποθέσεις για προκοπή στο μέλλον.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/12;

~Σελήνη στον Ταύρο~

Οικονομικά Χριστούγεννα! Φτάσαμε σχεδόν στα μέσα του Δεκέμβρη και πριν καλά το καταλάβετε οι γιορτές θα καταφθάσουν. Με τη Σελήνη στον γήινο Ταύρο που σχετίζεται με τα υλικά αγαθά, θα υπάρχει μια διάθεση για να κάνετε αγορές και παράλληλα να βάλετε σε μια προ - εορταστική τάξη τα οικονομικά σας. Αυτό μάλιστα θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ωφέλιμο, δεδομένου ότι τα οικονομικά των πιο πολλών εξ ημών είναι σε άσχημη κατάσταση.

Καλή όρεξη! Το ζώδιο του Ταύρου είναι συνυφασμένο με την γαστριμαργία και σήμερα πέρα από το να δώσετε έμφαση στην απόλαυση του φαγητού σας, ή να παραθέσετε κάποιο γεύμα ή δείπνο, μπορείτε να «καλλιτεχνήσετε» φτιάχνοντας μελομακάρονα, κουραμπιέδες και άλλες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.

~Δίας τρίγωνο με Κρόνο~

Πως θέλω να είμαι σε ένα, σε δύο ή σε πέντε χρόνια; Τίποτα δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη και πόσο μάλλον σε μια εποχή που οι ευκαιρίες είναι λίγες, δεν υπάρχουν χρήματα και ότι απομένει από τον κουρεμένο μισθό, με τον Κρόνο στον Σκορπιό φεύγει στους φόρους και τα χαράτσια.

STEFANIA 300

Σύμφωνα με το τρίγωνο Δία – Κρόνου αυτή την περίοδο θα είναι σημαντικό να πάρετε αποφάσεις που θα τις φιλοσοφήσετε και θα τις ζυγίσετε καλά προκειμένου, στο τώρα, να δημιουργήσετε προϋποθέσεις για προκοπή στο μέλλον. Ευνοούνται τραπεζικές και φορολογικές ρυθμίσεις.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του α' δεκαημέρου. Πιθανόν να ασχοληθείτε με τη συντήρηση ή την περιποίηση των φυτών σας, να αφιερώσετε χρόνο σε κάτι όμορφο, να επιδιώξετε την ευχαρίστηση και τη σαρκική επαφή.

Να έχετε μια εκπληκτική μέρα και οι στιγμές που θα ζήσετε να σας αφήσουν την πιο όμορφη... γεύση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved