Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/12;

Σήμερα, με το τρίγωνο Ερμή - Ουρανού, απρόοπτες εξελίξεις, καινούργιες γνωριμίες, ξαφνικές μετακινήσεις και απρόσμενα νέα μπορεί να κάνουν τη μέρα σας συναρπαστική.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/12;

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Σαν όνειρο! Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στους Ιχθύες και για κάποια πράγματα η αντίληψη σας θα είναι ασαφής. Από τη μία, υπάρχει η τάση να εξιδανικεύσετε πρόσωπα και καταστάσεις, να ακούσετε ή να δώσετε μια ανακριβή πληροφορία και από την άλλη, ίσως μιλήσετε, ζήσετε ή φανταστείτε κάτι που επιθυμείτε πολύ. Φράσεις που ίσως πείτε ή ακούσετε σήμερα είναι «περάσαμε ονειρεμένα», «φανταστικό», «θαυμάσια», «υπάρχει χημεία» αλλά και «δαιμόνιος», «πιάστηκε κορόιδο», «τρελός με δίπλωμα», «περαστικά».

~Σελήνη στον Κριό~

Από τη φυγή στη μάχη! Γύρω στις τρείς το μεσημέρι η Σελήνη αφήνει το ζώδιο των Ιχθύων και εισέρχεται στον ενεργητικό Κριό. Η τάση για απόδραση, αποφυγή και ξεκούραση εγκαταλείπεται και υπάρχει διάθεση για δράση, νέα βήματα και δυναμικές ενέργειες.

~Ερμής τρίγωνο με Ουρανό~

Πνευματική εγρήγορση! Μια εκπληκτική μέρα για πάσης φύσεως νοητικά, τεχνολογικά και συλλογικά ενδιαφέροντα είναι η σημερινή, αφού η ενόρασή σας θα κορυφωθεί και σε ό,τι έχει σχέση με τους παραπάνω τομείς θα πιάνετε πουλιά στον αέρα. Απρόοπτες εξελίξεις, καινούργιες γνωριμίες, ξαφνικές μετακινήσεις και απρόσμενα νέα μπορεί να κάνουν τη μέρα σας συναρπαστική.

STEFANIA 300

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι των τελευταίων ημερών. Ακούστε τη διαίσθηση σας, ζητήστε τη βοήθεια κάποιου, προτιμήστε τη ρέμβη, προσέχετε τις ωραιοποιήσεις. Επίσης, Κριοί, Τοξότες, Λέοντες των πρώτων ημερών. Από το μεσημέρι και μετά πάρτε φόρα για να κάνετε ό,τι σας ευχαριστεί.

Να έχετε μια εξαιρετική μέρα και να θυμάστε πως τα όνειρα είναι σαν τα ποδήλατα: ξέρουν από ανηφοριές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved