Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/12;

Το πρωί η Σελήνη ευνοεί τις δραστηριότητες καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος, κι όταν περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων να περιμένετε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/12;

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Χωρίς πρόγραμμα! Τις πρώτες πρωινές ώρες η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, το ζώδιο που αγαπά τις αλλαγές και τις ανατροπές. Έτσι, ακόμα και αν έχετε κανονίσει να κάνετε κάτι, τελικά το πιθανότερο είναι να κάνετε κάτι διαφορετικό. Ευνοούνται ωστόσο, δραστηριότητες συλλογικού ενδιαφέροντος.

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Πράγματα που δεν τα λες, τα νιώθεις! Με τη Σελήνη στο συναισθηματικό και υπερβατικό ζώδιο των Ιχθύων, σήμερα ίσως συνεννοηθείτε με τους άλλους χωρίς να μιλήσετε ή μη δίνοντας σημασία στα λόγια αλλά στο συναίσθημα. Η γλώσσα της κατανόησης, της συμπόνιας, των συμβόλων και της φαντασίας θα έχει τον πρώτο λόγο σήμερα. Πιθανές είναι παρανοήσεις και παρεξηγήσεις αλλά και παρομοιώσεις και καλλιτεχνικές ασχολίες.

STEFANIA 300

Η υδάτινη φύση της Σελήνης δείχνει ότι ίσως βρεθείτε κοντά σε θάλασσα, βραχείτε ή χρειαστεί να σκουπίσετε κάτι υγρό ή να μαζέψετε νερά.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί του α' δεκαημέρου. Η μέρα είναι ιδανική για να πάτε εκκλησία, να επισκεφτείτε κάποιο πνευματικό, να κάνετε έναν αγιασμό ή ένα τρισάγιο, να διαλογιστείτε, να πάτε σε μια θεατρική παράσταση, να επισκεφτείτε κάποιον άρρωστο, να βγείτε για ένα ποτό.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη και μοναδική Κυριακή μαζί με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved