Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/12;

Με τη Νέα Σελήνη, σήμερα, οι ιδέες σας μπορεί να αποδειχθούν πολύ εποικοδομητικές για θέματα εργασίας, ενώ μπορεί να αποδώσουν συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/12;

~Νέα Σελήνη στον Τοξότη~

Ένα αισιόδοξο φεγγάρι! Νωρίς τα ξημερώματα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο που εκπροσωπείται από το Δία, τον Αη-Βασίλη του ζωδιακού. Μία αίσθηση ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο και ότι κάτι καλό έρχεται θα υπάρχει στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα. Το κλίμα θα είναι ευχάριστο και χαρούμενο και ευνοείται να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ιδιαίτερα μάλιστα αν αυτό έχει σχέση με εκπαίδευση, εξωτερικό και ταξίδια.

Ίσως αγοράσετε κάποιο δώρο, κλείσετε ένα εισιτήριο, επικοινωνήσετε με άτομο που διαμένει εκτός Ελλάδος, βγείτε έξω ή παρακολουθήσετε κάποιον αθλητικό αγώνα με κάποια ξένη ομάδα ή που είναι εκτός έδρας.

~Ερμής εξάγωνο με Άρη~

Πέτυχες διάνα! Σήμερα οι ιδέες σας μπορεί να αποδειχθούν πολύ εποικοδομητικές για θέματα εργασίας, συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα μπορεί να αποδώσουν και με τη βοήθεια ενός φίλου ή γνωστού ίσως καταφέρετε κάτι σχετικά με δουλειά.

STEFANIA 300

Ευνοείται το φλερτ, οι αισθηματικές πρωτοβουλίες και οι αθλητικές και δυναμικές δραστηριότητες.

Οι ευνοημένοι της ημέρας είστε Τοξότες, Κριοί, Λέοντες του β' μισού του α' δεκαημέρου και του α' μισού του γ'. Ευνοούνται οι φάρσες, οι επαφές με συγγενείς εξ αγχιστείας, οι σχέσεις από απόσταση, συναντήσεις με ένα δάσκαλο ή δικηγόρο.

Να έχετε μια χαρούμενη μέρα και να θυμάστε πως ό,τι με το τόξο της σκέψης σας στέλνετε στο σύμπαν, αυτό θα σας στείλει πίσω.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved