Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/12;

Καλή εβδομάδα! Προσέχετε ιδιαίτερα στις επικοινωνίες σας και αποφύγετε να δώσετε εμπιστοσύνη σε άτομο που δεν ξέρετε καλά.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/12;

~Σελήνη στον Τοξότη~

Με χιούμορ! Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο της αισιοδοξίας να σας ωθεί να αντιμετωπίζετε με χιουμοριστική διάθεση τα πράγματα και να αναζητάτε την ευκαιρία για εξέλιξη ακόμα και μέσα στις δυσκολίες. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, πιθανόν να βρεθούν θέματα που σχετίζονται με μετακινήσεις, ενημέρωση, εκπαίδευση ή άτομα που ζουν μακριά ή στο εξωτερικό.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Λίγο πριν τη μια το μεσημέρι η Σελήνη συναντά σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα και υπάρχει μια τάση για λάθη, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Προσέχετε ιδιαίτερα στις επικοινωνίες σας και αποφύγετε να δώσετε εμπιστοσύνη σε άτομο που δεν ξέρετε καλά.

STEFANIA 300

Αργά το βράδυ η Σελήνη συναντά τον Ουρανό ευνοώντας να αφιερώσετε το βράδυ σας σε κάτι διαφορετικό από ότι συνήθως, να παρακολουθήσετε κάτι μαζί με φίλους, να βγείτε και να γνωρίσετε νέα άτομα όπως και να συμμετέχετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Τοξότες, Κριοί, Λέοντες του β' δεκαημέρου. Κλείστε εισιτήρια για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ελάτε σε επαφή με άκακους και γενναιόδωρους ανθρώπους, επιλέξτε τροφές που κάνουν καλό στο συκώτι σας (όπως πράσινο τσάι, σκόρδο, μήλα, γκρέιπφρουτ, παντζάρια, καρότα, αβοκάντο, καρύδια).

Να έχετε μια εκπληκτική εβδομάδα βλέποντας το καλό όπου υπάρχει και δημιουργώντας το όπου σας δίνεται η ευκαιρία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved