Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/12;

Σήμερα ευνοούνται μυστικές επαφές, συζητήσεις, εξομολογήσεις ενώ καλό είναι να αποφεύγετε να είστε απόλυτοι στις απόψεις σας.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/12;

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Εις βάθος! Σήμερα με τη Σελήνη στον Σκορπιό, που συμβολίζει την αναγέννηση και την αναδημιουργία, σας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με πράγματα που ψυχικά σας αναζωογονούν. Η σκέψη σας θα είναι διεισδυτική και θα εξετάζετε τα συναισθήματα τόσο τα δικά σας όσο και των άλλων, σε βάθος. Ευνοούνται μυστικές επαφές, συζητήσεις, εξομολογήσεις ενώ καλό είναι να αποφεύγετε να είστε απόλυτοι στις απόψεις σας.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Γύρω στις έντεκα και είκοσι το πρωί η Σελήνη συναντά σε όψη συνόδου τον Κρόνο και υπάρχει η τάση να ασχοληθείτε με κάτι που απαιτεί υπέρμετρο ζήλο ή να κρύψετε κάτι.

Προμηνύονται αργοπορίες, καθυστερήσεις και πιθανόν μια συστολή ή ένα «μάγκωμα» σε επαφές. Τα πράγματα γίνονται καλύτερα από τις τρείς και τέταρτο το μεσημέρι που η Σελήνη κάνει όψη τρίγωνου με το Δία και θα υπάρχει γόνιμο έδαφος για ό,τι κι αν κάνετε. Τέλος το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη αργά το απόγευμα είναι ιδανικό για ερωτικά θέματα, κοινωνικές επαφές, ευχάριστες δραστηριότητες και διασκέδαση.

STEFANIA 300

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι του β' μισού το α' δεκαημέρου και του α' μισού του β'.

Η μέρα ευνοεί ό,τι βρίσκεται στη σφαίρα του αόρατου, το σαρκασμό, τα δυνατά συναισθήματα όπως και να ανακαλύψετε τις ερωτογενείς ζώνες του παρτενέρ σας.

Σήμερα βάλτε σε λειτουργία το ένστικτό σας, ακούστε τα μηνύματα της ψυχής σας και διεισδύστε βαθιά για να βρείτε κρυμμένες αλήθειες της ζωής και το ρόλο σας σε αυτή. Καλό μήνα και καλή Κυριακή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved