Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/11;

Με το τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού, σήμερα, ενδέχεται να συμβούν γεγονότα που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/11;

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Μεγάλη ψυχική δύναμη! Με τη Σελήνη στο Σκορπιό, το ζώδιο που ξεχωρίζει για την αγωνιστική του διάθεση, υπάρχει η τάση να δείξετε αποφασιστικότητα, σταθερότητα και πυγμή τόσο στις αποφάσεις όσο και στις ενέργειες σας. Συναισθήματα ζήλιας, κακίας, αμφιβολίας και πάθους θα είναι στις επάλξεις.

Σήμερα μπορείτε να αγοράσετε ή να κάνετε δώρο φανελάκια, εσώρουχα, ισοθερμικά. Η σοκολάτα θα πρωταγωνιστεί και είναι πολύ πιθανόν να φάτε, να φτιάξετε ή να πάρετε μερέντα, κέικ ή μάφιν κακάο, φοντάν σοκολάτας, προφιτερόλ, αλλά και γλυκά σιροπιαστά ή μελωμένα.

~Ήλιος τρίγωνο με Ουρανό~

Ευχάριστη ανατροπή! Σήμερα πιθανόν να νιώσετε τυχεροί καθώς ενδέχεται να συμβούν γεγονότα που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Ίσως κάνετε κάτι εντελώς ξένο ως προς τα συνηθισμένα σας ενδιαφέροντα, το οποίο όμως θα είναι αιτία για απρόσμενη χαρά.

STEFANIA 300

Ευνοούνται γνωριμίες με άτομα που ασχολούνται με την τεχνολογία, την επιστήμη ή σε κάποιο στέκι, σύλλογο ή φιλικό περιβάλλον.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες του α' δεκαημέρου. Η τύχη είναι με το μέρος σε για να τελειώσετε μια σχέση και να αρχίσετε μια νέα, να επιτύχετε κάτι χάρη στο πάθος ή τη δύναμη της πειθούς σας.

Να έχετε όλοι ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο κάνοντας πράγματα ικανά σας δώσουν βαθιά ικανοποίηση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved