Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/11;

Υπογραφές και συμφωνίες ευνοούνται σήμερα, ιδιαίτερα για φορολογικά και χρηματοπιστωτικά θέματα.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/11;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Σχέσεις και ενώσεις! Για να πετύχετε αυτό που θέλετε σήμερα θα έχετε ανάγκη την αποδοχή ή τη συμπαράσταση των άλλων ανθρώπων ενώ πιθανόν να χρειαστεί να συνεργαστείτε με κάποιον, να συμφωνήσετε ή να συμμετάσχετε σε κάτι μαζί με άλλους.

~Ερμής εξάγωνο με Αφροδίτη~

Όμορφη διάθεση! Ερωτικές επαφές, ρομαντικά τετ α τετ, αισθηματικές γνωριμίες και φλερτ θα είναι στα φόρτε τους. Καλή μέρα για να πάτε σε μια συναυλία, σινεμά ή θέατρο.

~Ερμής τρίγωνο με Δία~

Θετικές επαφές! Υπογραφές και συμφωνίες ευνοούνται σήμερα, ιδιαίτερα για φορολογικά και χρηματοπιστωτικά θέματα, όπως και να μελετήσετε νομικά έγγραφα, φιλοσοφικές θεωρίες και εμπορικές προτάσεις. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι, ίσως έρθετε σε επαφή με έναν καθηγητή, ιερωμένο, δικηγόρο, βγάλετε δίπλωμα, άδεια αυτοκινήτου ή πάρετε κάποιες καλές πληροφορίες.

~Αφροδίτη αντίθεση με Δία~

Η χαρά της... υπερβολής! Η διάθεση είναι σήμερα πληθωρική τόσο στις σχέσεις όσο και στις απολαύσεις. Υπάρχει η τάση να... παραφάτε, να χαλάσετε περισσότερα χρήματα και να διασκεδάσετε μέχρι πρωίας. Χαρείτε το σήμερα, σκεφτείτε όμως και το αύριο.

STEFANIA 300

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι του α' δεκαημέρου. Καλή μέρα για να επισκεφτείτε έναν αισθητικό, μια κομμώτρια, να κάνετε κάτι από κοινού με το ταίρι σας και, αν δεν έχετε, να αναζητήσετε.

Ζυγοί, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί γεννημένοι στα τέλη του α' και στις αρχές του β' δεκαημέρου προσέχετε τη στάση του συντρόφου, ενός συνεργάτη ή ενός συνέταιρου.

Να έχετε μια όμορφη μέρα με θετική σκέψη και γεμάτη ευχάριστες στιγμές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved