Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/11;

Σήμερα θα αισθανθείτε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση: θα έχετε εύνοια αν αναλάβετε πρωτοβουλίες σε ζητήματα που σχετίζονται με διατροφή, υγεία, εργασία και καθημερινή ζωή

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/11;

~Σελήνη στην Παρθένο~

Μην παραμελείτε τον εαυτό σας! Οι ρυθμοί σε αρκετές περιπτώσεις θα είναι απαιτητικοί και οι υποχρεώσεις τις ημέρας ίσως σας κουράσουν ή σας αγχώσουν. Το μυαλό σας θα δουλεύει υπερωρίες και θα υπάρχει η τάση να αναλύετε πράγματα και καταστάσεις. Η συγκέντρωσή σας σε αρνητικές λεπτομέρειες και η ενασχόλησή σας με αυτές μπορεί να είναι πηγή άγχους, ενώ μια σωματική ενόχληση ίσως είναι ένδειξη ότι χρειάζεται να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας τόσο σε οργανικό όσο και ψυχολογικό επίπεδο.

~Σελήνη σύνοδο με Άρη~

Καλή δουλειά! Γύρω στις δύο παρά τέταρτο το μεσημέρι η Σελήνη προσεγγίζει σε όψη συνόδου τον Άρη. Αμφότεροι βρίσκονται στο ζώδιο της Παρθένου εγείροντας ζητήματα που σχετίζονται με διατροφή, υγεία, εργασία και καθημερινή ζωή.

STEFANIA 300

Σ' αυτούς τους τομείς ευνοείται να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να αισθανθείτε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μπορείτε να παράγετε ή να πετύχετε ένα καλό αποτέλεσμα, ενώ λόγω ότι το ζώδιο της Παρθένου σχετίζεται με την κριτική και την νευρικότητα, ίσως υπάρχουν κάποιες παρατηρήσεις που είτε θα εκνευρίσουν είτε θα αποτελέσουν πρόκληση για βελτίωση... εξαρτάται από τον αποδέχτη.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι του γ' δεκαημέρου. Προνοήστε για κάτι, τακτοποιήστε εκκρεμότητες, ελάτε σε επαφή με τους υφισταμένους σας, φάτε κάτι υγιεινό, πηγαίνετε κάτι για επιδιόρθωση, ασκηθείτε.

Να έχετε μια ξεχωριστή μέρα και να θυμάστε ότι επιλέγοντας να είστε χαρούμενοι κάνετε καλό στην υγεία σας!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved