Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/11;

Σήμερα έχετε τη δυνατότητα να αναπτύξετε σχέσεις που διακρίνονται για τη σταθερότητα ή την αξιοπιστία τους!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/11;

~Σελήνη στον Λέοντα

Γιορτινή ατμόσφαιρα! Με τη Σελήνη στον λαμπερό Λέοντα η διάθεση είναι θετική και ευνοείται να κάνετε πράγματα που σας γεμίζουν χαρά. Ίσως παραβρεθείτε σε μια εκδήλωση ή βράβευση, πάτε σε κάποια γιορτή, περάσετε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα ή χαρείτε τον έρωτα. Καλή μέρα για να αγοράσετε ή να διακοσμήσετε το χώρο σας με λαμπάκια, γιρλάντες και χριστουγεννιάτικα στολίδια.

~Αφροδίτη εξάγωνο με Κρόνο~

Ισχυρές συμμαχίες! Σήμερα έχετε τη δυνατότητα να χαρείτε ή να αναπτύξετε σχέσεις που διακρίνονται για τη σταθερότητα ή την αξιοπιστία τους. Ευνοούνται ερωτικές επαφές με άτομα πιο μεγάλα, επαγγελματικές συμφωνίες, συναναστροφές με ισχυρά πρόσωπα και αγορά προϊόντων μακράς διαρκείας, αντικειμένων αντοχής και ρούχων για το κρύο ή το βαρύ χειμώνα.

~Ήλιος τετράγωνο με Ποσειδώνα~

Τα φαινόμενα απατούν! Στην επιρροή της απατηλής όψης Ηλίου- Ποσειδώνα χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα γιατί ίσως κάνετε επιλογές που δεν είναι ρεαλιστικές ή στη συνέχεια οι προσδοκίες σας διαψευστούν. Καλή μέρα για καλλιτεχνικά show.

STEFANIA 300

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Λέοντες, Τοξότες, Κριοί και Υδροχόοι, Δίδυμοι, Ζυγοί του α’ δεκαημέρου. Πηγαίνετε σε μια γιορτή, συναντήστε ένα ξεχωριστό πρόσωπο, δείτε μια θεατρική παράσταση, διασκεδάστε και χαρείτε τον ελεύθερο χρόνο σας με τον καλύτερο τρόπο.

Να έχετε όλοι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο διασκεδάζοντας και περνώντας ευχάριστα μαζί με αγαπημένα πρόσωπα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved