Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/11;

Η μέρα ξεκινά με το χρόνο να τρέχει, ενώ στον παλμό της αυριανής όψης Ερμή – Πλούτωνα, η σκέψη σας θα είναι διερευνητική και διεισδυτική...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/11;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Πολλά μαζί! Η μέρα ξεκινά με την προσοχή σας να είναι στραμμένη σε συναλλαγές με γνωστούς, κοντινούς συγγενείς, γείτονες, το χρόνο να τρέχει και μαζί με τις τρέχουσες δουλειές σας να συνδέετε μετακινήσεις, να μιλάτε στο τηλέφωνο, να διαβάζετε, να ενημερώνεστε και γενικότερα να βρίσκεστε σε εγρήγορση.

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Γούτσου – γούτσου! Λίγο πριν τη μία και μισή το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου και δημιουργείται η διάθεση να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, με τα μέλη της οικογένειάς σας, ενώ πιθανόν να έρθετε σε επαφή με ένα γυναικείο πρόσωπο, μια εγκυμονούσα ή να επισκεφτείτε ένα χώρο που συνδέεται με βρέφη.

~Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα~

Ανάλυση εις βάθος! Στον παλμό της αυριανής όψης Ερμή – Πλούτωνα η σκέψη σας θα είναι διερευνητική και διεισδυτική. Ίσως μελετήσετε ένα μεταφυσικό βιβλίο, λύσετε ένα γρίφο ή βρείτε κάτι που είχε χαθεί.

STEFANIA 300

Ευνοούνται μυστικές συναντήσεις, ψυχολογικές συζητήσεις, φορολογικές ρυθμίσεις, ειδήσεις που σχετίζονται με χαμένους πολιτισμούς, DNA και κληρονομικότητα.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί των τελευταίων ημερών και Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί του α’ δεκαημέρου. Γράψτε κάτι, στείλετε ένα μήνυμα και σπάστε τα στεγανά της απόστασης με μια καλή κουβέντα ή κίνηση.

Να έχετε μια υπέροχη μέρα περνώντας το κατώφλι της αγάπης και βάζοντας το δικό σας λιθαράκι για κάτι καλό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved