Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/11;

Με τον Άρη (στην Παρθένο) σε θετική όψη με το Δία, μπορεί να ευδοκιμήσει κάθε επαγγελματική ή αισθηματική κίνηση που είναι καλά σχεδιασμένη και προετοιμασμένη

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/11;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Τα έμαθες τα νέα; Με τη Σελήνη στην κατοικία του Ερμή, που στο αρχαίο πάνθεο είχε τον τίτλο του αγγελιοφόρου, σήμερα υπάρχει τάση να ανταλλάξετε μηνύματα, να μάθετε ειδήσεις, να δημοσιεύετε ή να διαβάσετε μια αγγελία, ένα άρθρο, να στείλετε ένα fax ή ένα email.

Νέες γνωριμίες, δημόσιες σχέσεις, επαφές με νέους ανθρώπους, χάρες, μεσολαβήσεις θα έχουν εύνοια ενώ υπάρχει τάση να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα, να αφήσετε δουλειές στη μέση και να αλλάζετε γνώμη.

~Άρης εξάγωνο Δία~

Η τύχη χαμογελά στους μεθοδικούς! Με τον Άρη στην Παρθένο, το ζώδιο της ακρίβειας και της ανάλυσης, σε θετική όψη με τον πλανήτη της τύχης, το Δία, κάθε επαγγελματική ή αισθηματική κίνηση που είναι καλά σχεδιασμένη και προετοιμασμένη μπορεί να ευδοκιμήσει.

STEFANIA 300

Ευνοούνται πρωτοβουλίες που σχετίζονται με τον χώρο της υγείας, της εργασίας ή της επιστήμης.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί και Κριοί, Τοξότες, Λέοντες που έχετε γεννηθεί στο β΄ δεκαήμερο και στις αρχές του γ’. Διασκεδάστε, μιλήστε, ελάτε σε επικοινωνία με τους άλλους, μεταδώστε νέα και ειδήσεις, φλερτάρετε και κάνετε πλάκα.

Όλοι μπορείτε να έχετε μια ξεχωριστή και χαρούμενη μέρα αν δείτε με πιο χαλαρή ματιά ακόμα και τα δύσκολα της ζωής.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved