Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/11;

Στην επιρροή της αυριανής όψης Άρη – Δία ίσως κάνετε ένα θετικό νέο ξεκίνημα, ενώ ο προγραμματισμός μπορεί να ανοίξει το δρόμο για να «πιάσετε την καλή»

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/11;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Νευρικότητα και εναλλαγές! Με τη Σελήνη στο μεταβλητό ζώδιο των Διδύμων υπάρχει τάση για αλλαγές, διάθεση για ποικιλία και επαφές με νέους ανθρώπους και εμπειρίες. Θέματα που σχετίζονται με επικοινωνία, πληροφόρηση και μάθηση θα βρίσκονται στο επίκεντρο, ενώ θα σας έλκει ό,τι σας διεγείρει νοητικά και εγκεφαλικά.

Ευνοούνται γνωριμίες, φλερτ, σεμινάρια, διαλέξεις, ομιλίες, έξοδοι, πειράγματα, αστεία, ενώ μεγάλη κινητικότητα θα υπάρχει στους δρόμους, σε χώρους εκπαίδευσης, έκδοσης εισιτηρίων, εξυπηρέτησης πελατών και του έντυπου ή ηλεκτρονικού τύπου.

~Άρης εξάγωνο με Δία~

Δημιουργώντας την τύχη σου! Στην επιρροή της αυριανής όψης Άρη – Δία ίσως κάνετε ένα θετικό νέο ξεκίνημα, έχετε επιτυχία σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, πετύχετε ένα καλό αποτέλεσμα σε κάτι ενώ ο προγραμματισμός και η μεθοδική αιτία μπορεί να ανοίξει το δρόμο για να «πιάσετε την καλή».

STEFANIA 300

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου. Ευνοείται να ασχοληθείτε με ό,τι σχετίζεται με τη νεότητα, να τα πείτε με ένα γείτονα, να στείλετε ένα μήνυμα, να αντιγράψετε κάτι, να φάτε κάτι ελαφρύ.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες του α’ δεκαημέρου αλλαγές, ασυνέπειες και διλήμματα ίσως είναι αιτία για εκνευρισμό και υπερένταση.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη εβδομάδα και να θυμάστε τα πράγματα δεν αλλάζουν, εμείς αλλάζουμε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved