Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/11;

Στους παλμούς της αυριανής Πανσελήνου στον Ταύρο, υπάρχει μεγάλη επιθυμία για απόλαυση, ηρεμία και χαρά

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/11;

~Ήλιος στον Σκορπιό~

Στα πιο κρυφά βάθη! Με μυστικότητα υφαίνεται ο μίτος της απαρχής ενός τέλους, ενώ γεγονότα και καταστάσεις έχουν τη δύναμη να αγγίζουν την ψυχή και να φτάνουν στα πιο μύχια σημεία της. Οικονομικά και ερωτικά ζητήματα αναζητούν έξοδο από το λαβύρινθο, ενώ ευνοείται να βρείτε τι κρύβει κάτι ή κάποιος όπως και να αλλάξετε, να βρείτε ή να σπάσετε ένα μυστικό κωδικό.

~Σελήνη στον Ταύρο~

Δεν χορταίνω να...! Στους παλμούς της αυριανής Πανσελήνου στον Ταύρο, η επιθυμία για απόλαυση, ηρεμία και χαρά είναι αδηφάγα. Η όρεξη ανοίγει, η άνετη πολυθρόνα σας φιλοξενεί, μια όμορφη μελωδία σας συντροφεύει και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα χαρακτηρίζεται από ερωτισμό.

STEFANIA 300

Βάλτε λίγα λουλούδια στο τραπέζι σας, μαγειρέψτε κάτι νόστιμο, εκδηλώστε την όμορφη πλευρά σας και ελάτε σε επαφή με άτομα που μαζί τους νιώθετε ότι η ζωή είναι πιο γλυκιά.

Γόνιμο έδαφος θα υπάρχει για ό,τι απαιτεί αφοσίωση, καλό γούστο και αργές κινήσεις.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι γεννημένοι στα τέλη του α’ δεκαημέρου και στο πρώτο μισό του β’ δεκαημέρου. Ευνοούνται έξοδοι για φαγητό, εκδηλώσεις με καλλιτεχνικό χαρακτήρα και όμορφες ερωτικές στιγμές.

Να έχετε όλοι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο με τη χαρά και τον έρωτα να σύρουν το χορό της ευχαρίστησης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved