Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/11;

Από σήμερα ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης που συνδέεται με την τέχνη, τη θρησκεία, τη ψυχολογία, την εσωτερική ζωή και την εθελοντική εργασία, θα κινείται σε ορθή τροχιά

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/11;

~Σελήνη στον Κριό~

Ώρα για δράση! Μια Σελήνη γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό, αυτή του Κριού, κάνει την εμφάνιση της στο πλανητικό σκηνικό γύρω στις εννέα και μισή το πρωί. Αναπτύσσετε διάθεση για κίνηση, καινούργια ξεκινήματα και παρακινείστε να δράσετε και μάλιστα με τρόπο άμεσο, γρήγορο και σε εντατικό ρυθμό.

Πιθανόν να ξεστομίσετε κάτι χωρίς να το σκεφτείτε, να φλερτάρετε χωρίς συστολή, να ενεργήσετε με τόλμη, να γίνετε οξείς, κοφτοί ή ωμοί.

Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε φλεγμονές, ερεθισμούς, κοκκινίλες, συγκάματα, φλογώσεις, εξάψεις και ημικρανίες ενώ βιαστικές κινήσεις μπορεί να είναι αιτία για κοψίματα, καψίματα και πεσίματα.

~Ποσειδώνας ορθόδρομος~

Από σήμερα, 13 Νοεμβρίου, ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης που συνδέεται με την τέχνη, τη θρησκεία, τη ψυχολογία, την εσωτερική ζωή και την εθελοντική εργασία θα κινείται σε ορθή τροχιά.

STEFANIA 300

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ενδιαφέροντα που σχετίζονται με τους παραπάνω τομείς και στα οποία για κάποιο λόγο είχατε πατήσει «pause» από σήμερα θα μπορείτε να ασχοληθείτε χωρίς αναβολή.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Κριοί, Τοξότες, Λέοντες του α' δεκαημέρου. Ίσως κάνετε ένα κοντό κούρεμα, φορέσετε κάτι σε κόκκινο ή κάνετε κάτι που καίει πολλές θερμίδες.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα δείχνοντας προθυμία να κάνετε πράγματα που σας πηγαίνουν μπροστά.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved