Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/11;

Με τον Ερμή ορθόδρομο, ο δρόμος ανοίγει για επαφές και συζητήσεις και μπαίνει τέλος σε αναβολές, εκκρεμότητες και πισωγυρίσματα.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/11;

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Απρόβλεπτη μέρα! Όσο αγαπά τον προγραμματισμό η Σελήνη στον Αιγόκερω, τόσο τον απεχθάνεται η Σελήνη στον Υδροχόο. Έτσι σήμερα θυμηθείτε το «όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια τα βλέπει ο Θεός και γελά» και αφεθείτε ελεύθεροι στις απεριόριστες δυνατότητες της κάθε στιγμής χωρίς περιορισμούς, χρονοδιαγράμματα και καθήκοντα.

Ίσως βρεθείτε με φιλικά πρόσωπα, κάνετε κάτι με μια ομάδα ανθρώπων, ασχοληθείτε με τον υπολογιστή, δείξετε ενδιαφέρον για επιστημονικά νέα, δοκιμάσετε μια νέα μέθοδο ή φορέσετε κάτι στις αποχρώσεις του μπλε - ηλεκτρίκ.

~Ερμής Ορθόδρομος~

Ήρθε στα ίσια του! Από σήμερα,10 Νοεμβρίου, ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της μάθησης, της πληροφόρησης και της μετακίνησης θα κινείται σε ορθή τροχιά.

STEFANIA 300

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ζητήματα που είχαν μείνει σε στασιμότητα, ιδιαίτερα σε ερωτικά και οικονομικά θέματα, ξεμπλοκάρουν. Ο δρόμος ανοίγει για επαφές και συζητήσεις και μπαίνει τέλος σε αναβολές, εκκρεμότητες και πισωγυρίσματα.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του γ' δεκαημέρου. Θετική μέρα για να παρακολουθήσετε μια τηλεοπτική εκπομπή, να συμμετάσχετε σε ένα φόρουμ, να συναντηθείτε με φίλους και γνωστούς.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη Κυριακή και να θυμάστε ότι μια αλλαγή ανοίγει την πόρτα για να έρθουν κι άλλες.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved