Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/11;

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σχεδιάζετε με λεπτομέρεια το πως θα περάσετε το Σαββατοκύριακο - στην καλή διάθεση θα συμβάλλουν οι όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/11;

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Με σχέδιο! Σήμερα υπάρχει η τάση να δώσετε έμφαση σε ένα επαγγελματικό θέμα, να πάτε στον οδοντίατρο, να επισκεφτείτε το κομμωτήριο, να επισκεφτείτε ορεινές τοποθεσίες, να έρθετε σε επαφή με ένα μοναχό και επιπλέον να έχετε ή να διαμορφώσετε ένα σχέδιο για το πώς ακριβώς θα περάσετε τόσο τη σημερινή μέρα όσο και το Σαββατοκύριακο σας.

~Αφροδίτη εξάγωνο με Ποσειδώνα~

Ρομαντική ατμόσφαιρα! Ευχαρίστηση και χαρά δείχνει για σήμερα το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Ευνοείται να παρευρεθείτε σε μια γιορτή, ένα μαγαζί διασκέδασης, μια συναυλία, να έχετε ένα ρομαντικό τετ- α – τετ, να φορέσετε κάτι όμορφο και γενικότερα να απολαύσετε τη μέρα σας.

~Ερμής εξάγωνο με Αφροδίτη~

Ερωτικές συναντήσεις! Αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα θετική για να διασκεδάσετε, να βγείτε έξω, να κάνετε όμορφες αγορές, να πάτε σινεμά, θέατρο, σε μια έκθεση ή συναυλία.

STEFANIA 300

Ο έρωτας θα είναι ευκαιρία για να χαρείτε, να χαζολογήσετε, να φλερτάρετε, να πάτε μια βόλτα. Στις επάλξεις αισθηματικές γνωριμίες και επαφές.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Αιγόκεροι, Ταύροι, Παρθένοι και Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί του γ' δεκαημέρου. Η τύχη σας χαμογελά σε μέρη και χώρους που βρίσκονται νότια, ενώ είναι καλή μέρα για να κανονίσετε κάτι για το Σάββατο.

Να έχετε όλοι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν και ίσως βρίσκοντας και λίγο χρόνο για να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved