Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/11;

To βράδυ η Σελήνη περνάει στον αισιόδοξο Τοξότη και η διάθεση αλλάζει προς το καλύτερο,ενώ αναπτύσσεται μεγαλύτερη επιθυμία για επικοινωνία

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/11;

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Καλή εβδομάδα! Με τα φώτα, Ήλιο και Σελήνη, και δύο πλανήτες, τον Ερμή και τον Κρόνο στο Σκορπιό, το ζώδιο που σχετίζεται με χρηματοπιστωτικά ζητήματα, αυξημένο ενδιαφέρον θα υπάρχει γύρω από υποθέσεις που σχετίζονται με φόρους, δάνεια, πάσης φύσεως επιδόματα, συντάξεις, καταθέσεις, εισφορές σε ασφαλιστικά ταμεία αλλά και υποθηκεύσεις, πλειστηριασμούς, δημοπρασίες και διαθήκες.

Τα πρόστυχα τα εσώρουχα σου! Το ζώδιο του Σκορπιού σχετίζεται με γενετήσια όργανα και το σεξ και σήμερα πολύ πιθανόν να αγοράσετε εσώρουχα, προφυλακτικά, να κάνετε τεστ παπ, γυναικολογική εξέταση, σπερμοδιάγραμμα και οτιδήποτε μπορεί να έχει σχέση με την αναπαραγωγή.

~Σελήνη στον Τοξότη~

STEFANIA 300

Πάμε μια βόλτα να ξεσκάσουμε! Αργά το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στο αισιόδοξο και χαρούμενο ζώδιο του Τοξότη. Η διάθεση αλλάζει προς το καλύτερο και αναπτύσσεται μεγαλύτερη επιθυμία για επικοινωνία. Ίσως νιώσετε ότι το σπίτι σας περιορίζει και βγείτε έξω ή πάτε μια βόλτα. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάτι που θα σας δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε άλλη χώρα ή θα σας φέρνει σε επαφή με κάτι ξενόφερτο (μουσική, φαγητό, διασκέδαση... οτιδήποτε!).

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες και Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι του γ' δεκαημέρου. Ευνοείται να ανοίξετε (ή να κάνετε κάποια αλλαγή σε) έναν τραπεζικό λογαριασμό, να δώσετε τέλος σε μια σχέση, να έχετε ένα μυστικό ραντεβού, να ζητήσετε ή να μαζέψετε δανεικά.

Καλή εβδομάδα σε όλους, με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και πίστη σε κάτι καλό!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved