Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/11;

Μην πτοείστε από την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη και τη Νέα Σελήνη! Όλοι μπορείτε να έχετε μια άκρως θετική Κυριακή, αν ξέρετε τι θέλετε και το διεκδικήσετε.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/11;

~Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό~

Το πάθος γίνεται αφορμή! Το υπογραμμισμένο με κόκκινο αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό που συμβαίνει περίπου στις δύο παρά δέκα το μεσημέρι στην 11η μοίρα. Την ώρα που κάποια πράγματα αναγκαστικά αλλάζουν και κάποιες καταστάσεις αποδεικνύονται σάπιες ως το μεδούλι, το πάθος σας για κάτι μπορεί να γίνει η αφορμή για ένα νέο βήμα.

~Ήλιος εξάγωνο με Άρη~

Άμεσα και δυναμικά! Η όψη Ηλίου – Άρη είναι θετική για ένα νέο ξεκίνημα, μια δυναμική πρωτοβουλία ή για να διεκδικήσετε κάτι. Ανοιχτά πεδία δράσης θα αποτελούν η έρευνα, η ψυχανάλυση, η εγκληματολογία, η μεταφυσική κ.α. Επίσης, ευνοούνται ζητήματα που σχετίζονται με χρήματα, μυστικές σχέσεις, έρωτα και σεξ.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Νωρίς το πρωί με τη σύνοδο Σελήνης – Ερμή μπορείτε να κάνετε ένα τηλεφώνημα, να διαβάσετε κάτι ή να συναντήσετε αδέλφια και ξαδέλφια σχετικά με κάτι που εκκρεμεί ή σας απασχολεί βαθιά.

Λίγο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι με το εξάγωνο Σελήνης – Πλούτωνα μπορείτε να κρύψετε κάτι ή να μοιραστείτε κάτι σημαντικό με ένα γυναικείο πρόσωπο. Αργά το απόγευμα με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο προμηνύονται αργοπορίες και εμμονές.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες του β' δεκαημέρου. Η τύχη σας χαμογελά σε έναν αγώνα, μια εξομολόγηση, ένα κρυφό φλερτ.

Όλοι μπορείτε να έχετε μια άκρως θετική Κυριακή αν ξέρετε τι θέλετε και το διεκδικήσετε.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved