Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/11;

Η ειρήνη, η ισορροπία και η δικαιοσύνη θα είναι τα ζητούμενα της ημέρας (αν και, το πρωί, οι συνεργασίες θα είναι δύσκολες).

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/11;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Φίλοι ή εχθροί; Με τη Σελήνη στο κοινωνικό ζώδιο του Ζυγού υπάρχει η προδιάθεση να έρθετε σε επαφή με ένα φίλο, σύντροφο, συνεργάτη ή αντίδικο. Η οδός της συνεργασίας (ιδίως κατά τις πρώτες πρωινές ώρες) ίσως να μην αποδειχθεί το πιο εύκολο πράγμα, ωστόσο κι ο πόλεμος δεν θα αποτελεί λύση. Η ειρήνη, η ισορροπία και η δικαιοσύνη θα είναι τα ζητούμενα της ημέρας.

~Ουρανός τετράγωνο με Πλούτωνα~

Ανακατατάξεις! Πλούσια σε αστρολογικές όψεις η σημερινή μέρα. Το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα έχει όμως δεσπόζουσα θέση, λόγω του ότι πραγματοποιείται μεταξύ δύο αργών πλανητών. Κοινωνικοοικονομικές αναταράξεις, αναπόφευκτες αλλαγές, διακοπή παλιών δεσμών, ξαφνική απώλεια ισχύος και σκληρές διαπραγματεύσεις με την ένδειξη του «κατεπείγοντος» είναι μερικές από τις καταστάσεις που προοιωνίζει η συγκεκριμένη όψη.

~Ερμής εξάγωνο με Άρη~

Ερωτικές εξομολογήσεις! Αυτή η όψη σηματοδοτεί ερωτικά λόγια που γίνονται πράξη και φλερτ που περνούν στο επόμενο στάδιο. Παράλληλα, ευνοεί πρωτοβουλίες σχετικά με χρηματοπιστωτικές διαβουλεύσεις και ρυθμίσεις όπως και βολιδοσκοπήσεις και μυστικές συναντήσεις για επαγγελματικά θέματα.

~Ήλιος σύνοδο με Ερμή~

Κρυφά μυστικά! Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή δείχνει επαφές με πρόσωπα σε τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, εφορίες, ενεχυροδανειστήρια και γενικότερα άτομα με τα οποία μπορεί να διενεργηθεί κάποια χρηματοπιστωτική συναλλαγή.

Επιπλέον, ευνοεί την επικοινωνία με μυστικούς αστυνομικούς, ψυχολόγους, σεξολόγους και, γενικότερα, για πάσης φύσεως υποθέσεις που έχουν μυστικό ή απόρρητο χαρακτήρα.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Ζυγοί, Δίδυμοι, Υδροχόοι και Κριοί, Τοξότες Λέοντες του β' δεκαημέρου. Μπορείτε να κάνετε μια εξέταση νεφρών, να αγοράσετε ή να βάλετε κάτι σε αποχρώσεις του ροζ, να φροντίσετε την κρεβατοκάμαρα σας.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη περνώντας χρόνο με άτομα που αγαπάτε ή που η παρουσία τους ομορφαίνει τη ζωή σας.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved