Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/10;

Η θετική όψη Άρη – Πλούτωνα επηρεάζει τα οικονομικά και τα ερωτικά, όμως μην αφήσετε τίποτα στην τύχη: να είστε έτοιμοι να δώσετε μάχη «μέχρις εσχάτων».

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/10;

~Σελήνη στην Παρθένο~

Τσεκάπ! Τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου και με Σελήνη στο γήινο ζώδιο της Παρθένου ευνοείται να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες κα να τσεκάρετε πρακτικής σημασίας ζητήματα προκειμένου να σας βρει καλά προετοιμασμένους ο Νοέμβρης. Επίσης, το κλίμα θα είναι θετικό για κάθε τι που απαιτεί νοητική ικανότητα, ακρίβεια και ανάλυση.

~Σελήνη στο Ζυγό~

Η αίσθηση του «εμείς»! Γύρω στις τρείς και μισή η Σελήνη εισέρχεται στον αέρινο Ζυγό δίνοντας έμφαση στις σχέσεις, τη συντροφική ζωή και την ευχάριστη κοινωνική ζωή. Η συμβιβαστική και δίκαιη φύση του δείχνει ότι πιθανόν να ζητήσετε μια νομική συμβουλή, ενώ η κυριαρχία της Αφροδίτης ευνοεί θέματα καλλιτεχνικά και ό,τι σχετίζεται με ομορφιά.

~Άρης τρίγωνο με Πλούτωνα~

Προσπάθεια που τελεσφορεί! Η θετική όψη Άρη – Πλούτωνα που πραγματοποιείται σήμερα δείχνει ότι το κλειδί της επιτυχίας σε ένας σημαντικό θέμα είναι αφενός να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη και αφετέρου να δώσετε μάχη «μέχρις εσχάτων».

Κινήσεις σκόπιμες, μεθοδικές και καλά μελετημένες θα ανταμείψουν τους κόπους σας. Οι τομείς που περισσότερο επηρεάζονται είναι τα οικονομικά και τα ερωτικά.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι που έχετε γεννηθεί στα τέλη του γ' δεκαημέρου. Μπορείτε να αγοράσετε κάτι σε προσφορά, να ασχοληθείτε με τη δίαιτά σας ή να στείλετε ένα βιογραφικό.

Να έχετε όλοι μια εξαιρετική μέρα, ενεργώντας κυρίως κι όχι αποκλειστικά με τη λογική σας.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved