Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/10;

Αν όντως επιθυμείτε μια ριζική αλλαγή σε κάποιον τομέα της ζωής σας, το αυριανό τρίγωνο μεταξύ Άρη και Πλούτωνα αποτελεί μια όψη που μπορεί να σας μεταμορφώσει!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/10;

~Σελήνη στην Παρθένο~

Τα θέλω όλα σε τάξη! Με τη Σελήνη στην Παρθένο, το ζώδιο του προγραμματισμού και της τακτοποίησης, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να φτιάξετε τις ντουλάπες και τα συρτάρια σας, να οργανώσετε φακέλους, να βάλετε σε μια σειρά εκκρεμότητες και εργασίες και να ζητήσετε υπηρεσίες από άτομα που εργάζονται με σύστημα και μέθοδο.

~Ερμής ανάδρομος~

Αναθεωρήσεις και επαναδιαπραγματεύσεις! Η ανάδρομη φορά του Ερμή πέρα από τα προβλήματα που δημιουργεί στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τις επαφές μπορεί να λειτουργήσει και θετικά. Λόγω του ότι βρίσκεται στο Σκορπιό, ευνοείται να ξαναδιαβάσετε ένα βιβλίο ψυχολογίας ή μυστηρίου, να ξανά επισκεφτείτε έναν ασφαλιστή ή τραπεζίτη, να στείλετε ένα ερωτικό μήνυμα σε κάποιον πρώην και γενικότερα να διαπραγματευτείτε εκ νέου οικονομικά και αισθηματικά θέματα.

~Άρης τρίγωνο με Πλούτωνα~

Δυναμικές αλλαγές! Ο Άρης και ο Πλούτωνας βρίσκονται σε ζώδια της γης και το μεταξύ τους τρίγωνο που πραγματοποιείται αύριο είναι μια όψη που μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή σας.

Θα αποδώσει τα μέγιστα σε ενέργειες και δράσεις τόσο επαγγελματικού όσο και ερωτικού περιεχομένου με την προϋπόθεση ότι θα δείχνουν με έργα την επιθυμία για μια ριζική αλλαγή.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι και Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι του β' δεκαημέρου. Καλή μέρα για ό,τι απαιτεί συνέπεια, αρτιότητα και παρατηρητικότητα.
Να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα και να θυμάστε ότι οι πράξεις σας μπορούν σήμερα να καρποφορήσουν αν στοχεύουν σε κάτι που είναι απτό και χρήσιμο ή χάρη στο οποίο θα νιώθετε παραγωγικοί και δημιουργικοί.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved