Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/10;

Σήμερα, πιθανόν να σας απασχολήσει η φυσική κατάσταση και η καλή λειτουργία του οργανισμού σας ή κάποιο ζήτημα σχετικό με σεξουαλικό ή ψυχολογικό θέμα ή ένα χειρουργείο.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/10;

~Ήλιος στο Σκορπιό ~

Πέπλο μυστηρίου! Η παρουσία του Ήλιου στο Σκορπιό επικεντρώνει το ενδιαφέρον σε κρυφές ιστορίες, γεγονότα που προκαλούν ένταση και εσωτερική ταραχή και πάσης φύσεως συμβάντα που δημιουργούν υποψίες για μυστικές διαδικασίες ή ενέργειες. Πιθανόν να σας απασχολήσει ένα ζήτημα που σχετίζεται με ένα αφροδίσιο νόσημα, ένα σεξουαλικό ή ψυχολογικό θέμα, ένα χειρουργείο.

~Σελήνη στην Παρθένο~

Χαίρει άκρας υγείας! Με τη Σελήνη στο ζώδιο που σχετίζεται με την υγεία ίσως σήμερα ενδιαφερθείτε για τη φυσική σας κατάσταση και την καλή λειτουργία του οργανισμού σας. Πιθανόν να επισκεφτείτε έναν γιατρό, ένα χώρο περίθαλψης, ένα κέντρο υγείας, να ζητήσετε ένα πιστοποιητικό υγείας ή να αγοράσετε κάτι που έχει θεραπευτικές ιδιότητες.

~Ερμής σύνοδο με Κρόνο~

Επαναξιολόγηση! Με τον Ερμή ανάδρομο στο Σκορπιό, το ζώδιο που σχετίζεται με χρηματοπιστωτικά ζητήματα σε σύνοδο με τον Κρόνο που συμβολίζει τα πρόσωπα εξουσίας, ίσως κάνετε αίτημα για επαναπροσδιορισμό μιας δανειακής σύμβασης σε έναν τραπεζικό διευθυντή, ξανα-υποβάλετε κάποια φορολογικά έγγραφα σε έναν έφορο ή γίνει κάποιος επανέλεγχος σε κάποιο σχετικό ζήτημα. Ωστόσο, είτε θα υπάρχει καθυστέρηση σε κάποια απάντηση ή πόρισμα, ή δεν θα πετύχετε αυτό που ζητάτε στο βαθμό που θα θέλατε.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι και Σκορπιοί, Καρκίνοι του α' δεκαημέρου. Ιδιαίτερη εύνοια υπάρχει σε θέματα που σχετίζονται με αποτοξίνωση και δίαιτα.

Όλοι μπορείτε να έχετε μια καλή μέρα αξιοποιώντας τη δύναμη του πνεύματος σας και ενθυμούμενοι ότι μόνο αν υπηρετείτε κάτι με αγάπη δεν θα σας εξαντλήσει.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved