Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/10;

Από σήμερα, με τον Ήλιο στον Σκορπιό, θα σας τραβήξουν την προσοχή θέματα οικονομικά, μεταφυσικά και σεξουαλικά, όπως και μυστηριώδεις υποθέσεις

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/10;

~Ήλιος στο Σκορπιό~

Με μυστικότητα! Το κύριο αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό. Το ενδιαφέρον σας από σήμερα και μέχρι τις 22/11 θα κάνει μια δυναμική στροφή προς θέματα οικονομικά (υποθήκες, επιδόματα, καταθέσεις κ.λπ.), φορολογικά, κληρονομικά, μεταφυσικά, ψυχολογικά και σεξουαλικά. Μυστηριώδεις υποθέσεις και εκδικήσεις, εγκλήματα και κακουργήματα θα σας τραβήξουν την προσοχή. Πιθανόν να σας απασχολήσει ένα ζήτημα που έχει σχέση με τα υδραυλικά, την αποχέτευση ή ένα υπόγειο χώρο.

~Σελήνη στους Διδύμους~

Τετ α τετ! Με τη διερχόμενη Σελήνη στους Διδύμους υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα στους δρόμους, καθώς και αυξημένη δραστηριότητα σε χώρους που έχουν σχέση με τη μάθηση και τον έντυπο ή ηλεκτρονικό τύπο.

Ευνοούνται οι μετακινήσεις, οι έξοδοι, οι συνομιλίες, οι διαλέξεις, οι πλάκες και οι γνωριμίες.

Αέρααα! Καλή μέρα για να βάλετε αέρα στα λάστιχα, να κάνετε έναν έλεγχο αυτοκινήτου ή κάτι που το αφορά, να χρησιμοποιήσετε συσκευές που βγάζουν αέρα (φυσητήρα για τα φύλλα, ηλεκτρική σκούπα, πιστολάκι μαλλιών, στεγνωτικό για τα νύχια, κ.ά).

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του γ' δεκαήμερου. Ευνοούνται εμπορικές και διαφημιστικές δραστηριότητες όπως και μαθήματα, ομιλίες και γραπτά.

Να έχετε μια εξαιρετική ημέρα απολαμβάνοντας επαφές και ασχολίες που πνευματικά σας εξιτάρουν.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved