Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/10;

Με το εξάγωνο Σελήνης - Ουρανού, ένα απρόσμενο μήνυμα, μια φιλική πρόσκληση, μια έξυπνη ατάκα μπορεί να γίνει αφορμή για γέλια και χαρά

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/10;

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/10;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Εύκολα και γρήγορα! Με τη Σελήνη στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων, το μυαλό σας θα τρέχει σε πολλά πράγματα, από τις ειδήσεις και τα κουτσομπολιά μέχρι τον εξαερισμό του καλοριφέρ ή τον καθαρισμό του air-condition σας. Ίσως κάνετε κάποια αίτηση ή τηλεφωνική παραγγελία, ενώ πιθανόν να παραλάβετε ή να στείλετε ένα γράμμα ή δέμα. Προτίμηση θα υπάρχει σε ό,τι ευνοεί την κουβέντα και την πληροφόρηση και λιγότερο σε ότι απαιτεί κόπο και χρόνο.

~Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό~

Έκπληξη και ευχαρίστηση! Γύρω στις δύο και είκοσι το μεσημέρι, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό δείχνει τη διάθεση να έρθετε κοντά με φίλους, να ανεβάσετε κάτι στο Internet ή να συμμετέχετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα απρόσμενο μήνυμα, μια φιλική πρόσκληση, μια έξυπνη ατάκα μπορεί να γίνει αφορμή για γέλια και χαρά.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε τόσο οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι όσο και οι Κριοί, Τοξότες, Λέοντες που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο μισό του α' δεκαημέρου και στο πρώτο μισό του β'. Ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις, η αρθογραφία, η έκδοση ενός διπλώματος ή εγγράφου και τα κοντινά ταξίδια.

Όλοι ανεξαιρέτως μπορεί σήμερα να έχετε μια καταπληκτική ιδέα ή να περάσετε τέλεια με φίλους, συναδέλφους και κοντινούς συγγενείς.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved