Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/10;

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό υποδεικνύει ότι σήμερα εκεί που δεν το περιμένετε μπορεί να ερωτευτείτε, να συνάψετε δεσμό ή να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/10;

Ήλιος στο Ζυγό – Σελήνη στον Κριό

Με τον Ήλιο για περίπου πέντε ακόμα μέρες στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού, οι κοινωνικές δραστηριότητες βρίσκονται στο ζενίθ, ενώ συμβουλές από νομικούς και ειδικούς θα είναι στις επάλξεις. Η παρουσία της Σελήνης στον παρορμητικό Κριό είναι ιδανική για αρχίσετε κάτι νέο ή να αποκτήσετε ένα καινούργιο ενδιαφέρον. Ευνοείται ιδιαίτερα ό,τι απαιτεί ενέργεια και σωματική άσκηση. Από το να καρφώσετε μια κρεμάστρα για τα παλτό σας, μέχρι να κάνετε σεξ ή να πάτε για jogging!

Τι μπορεί να σας χρειαστεί σήμερα; Ένα θερμόμετρο ή ένα αντιπυρετικό. Βελόνα και κλωστή για να ράψετε κάτι. Πετσέτες για να πιάσετε κάτι καυτό ή να σκουπίσετε τον ιδρώτα σας.

Αφροδίτη τρίγωνο με Ουρανό

Ουρανοκατέβατη χαρά! Η ευμενής όψη Αφροδίτης – Ουρανού υποδεικνύει ότι σήμερα εκεί που δεν το περιμένετε μπορεί να ερωτευτείτε, να συνάψετε δεσμό ή να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Επίσης, ευνοούνται: η διασκέδαση με φίλους, οι αγορές μέσω Internet και οι συλλογικές συμβάσεις. Μια νομική συμβουλή μπορεί να σας δώσει μια απρόβλεπτη λύση σε ένα οικονομικό ή άλλο θέμα.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του α' δεκαημέρου. Καλή μέρα για να ξεκινήσετε κάτι, να παραβρεθείτε σε εγκαίνια ή να φλερτάρετε σε ένα χώρο άθλησης.

Να έχετε όλοι μια μέρα γεμάτη ζωντάνια, κάνοντας πράγματα που σας ενθουσιάζουν!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved