Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/10;

Προσπαθήστε να ευχαριστηθείτε τη μέρα σας, απλά και μόνο επιχειρώντας κάτι διαφορετικό!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/10;

Ήλιος στο Ζυγό - Σελήνη στον Υδροχόο

Ανοιχτοί σε νέα πράγματα! Ο συναισθηματισμός με τέσσερις πλανήτες στο υδάτινο στοιχείο είναι διάχυτος. Όμως Ήλιος και Σελήνη σήμερα επιχειρούν να δώσουν και μια πνευματική διάσταση στα πράγματα ενώ δημιουργούν θετικό έδαφος για κοινωνικές επαφές και ομαδικές συγκεντρώσεις.

Σελήνη Εξάγωνο με Ουρανό

Λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Ουρανού.Μπορείτε να περάσετε χρόνο μαζί με φίλους, να δείτε μια κοινωνική ή επιστημονικής φαντασίας ταινία, να ασχοληθείτε με την αστρολογία, τον Η/Υ και το διαδίκτυο και να χαρείτε την ελευθερία του χρόνου σας.

Σελήνη Τετράγωνο με Κρόνο

Με το ρολόι στο χέρι! Δέκα λεπτά πριν τις τέσσερις και μισή το μεσημέρι η Σελήνη συναντά σε όψη τετραγώνου τον Κρόνο και πιθανόν να υπάρξει μια επιφύλαξη ή καθυστέρηση σε μια ομαδική επαφή. Ένα dvd μπορεί να «κολλάει» ή μια ηλεκτρονική εφαρμογή να μην ανοίγει.

Σελήνη τετράγωνο με Ερμή

Αργά το βράδυ ίσως συνομιλήσετε με γυναικεία πρόσωπα, γράψετε στο ημερολόγιο σας για κάτι ασυνήθιστο που κάνατε σήμερα, έχετε μια ξαφνική κρυφή συνάντηση. Από την άλλη ίσως νιώσετε εκνευρισμό εξαιτίας ενός γείτονα, κοντινού συγγενή ή ενός μηνύματος.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι και Λέοντες, Κριοί, Τοξότες γεννημένοι στο δεύτερο μισό το α’ δεκαημέρου και στο πρώτο μισό του β’. Πηγαίνοντας κάπου αλλού από ότι συνηθίζετε, μαζί με φίλους, ή δοκιμάζοντας κάτι νέο, είναι αυτό που θα κάνει σήμερα τη διαφορά.

Όλοι ανεξαρτήτως μπορείτε να ευχαριστηθείτε τη μέρα σας απλά και μόνο επιχειρώντας κάτι διαφορετικό!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved