Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/10;

Προσοχή σήμερα σε θέματα οικονομικά, όπως και σε επαφές και υπογραφές

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/10;

~Σελήνη στο Σκορπιό Σύνοδος Ερμή – Κρόνου~

Η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα καρφωμένο σε θέματα χρηματοπιστωτικά και είναι πιθανή η επίσκεψη σε εφορίες, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία όπως και επαφές με πιστωτές, ενεχυροδανειστές, ασφαλιστές, χορηγούς ή προμηθευτές. Η ταυτόχρονη παρουσία του Ερμή και του Κρόνου στο ίδιο ζώδιο και η μεταξύ τους σύνοδος δείχνει ότι στα παραπάνω ζητήματα όπως και σε επαφές και υπογραφές, είναι καλό να επιδείξετε προσοχή.

~Αφροδίτη στον Τοξότη~

Ταξιδεύοντας με τον έρωτα! Το αστρολογικό γεγονός που ξεχωρίζει σήμερα είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη όπου και θα παραμείνει έως τις 5 Νοεμβρίου. Οι σχέσεις θα είναι πιο ανοιχτές και ευχάριστες. Μαζί με το σύντροφο ή αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να κάνετε ταξίδια, ενώ πιθανόν να βρείτε τον έρωτα σε ένα δάσκαλο, ξεναγό, άτομο από το εξωτερικό ή δικηγόρο. Μεγάλη «πέραση» θα έχουν και τα άτομα με χιούμορ ή έχουν πληθωρική εμφάνιση και συμπεριφορά.

~Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα~

Μυστικές συνεννοήσεις! Η ευμενής όψη Ερμή – Πλούτωνα προσφέρεται για διευθετήσεις οικονομικών θεμάτων, κρυφές συναντήσεις, αλλαγή δρομολογίων, μελέτη απόκρυφων επιστημών, ψυχολογίας ή αρχαιολογίας όπως και για επαναπροσδιορισμό σπουδών ή σχέσεων με αδέρφια, γείτονες και γενικότερα κοντινά πρόσωπα.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι του β' δεκαημέρου και Αιγόκεροι, Παρθένοι τόσο του α' όσο και του β' δεκαημέρου που θα έχετε τύχη σε ό,τι ασχοληθείτε με πάθος ή βάλετε τα δυνατά σας.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη εβδομάδα ενθυμούμενοι ότι η υπομονή είναι σημάδι δύναμης!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved