Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/10;

Με τη Σελήνη στο Σκορπιό, μην σας κάνει εντύπωση η τάση για μυστικές συναντήσεις, μυσταγωγικές εμπειρίες και στιγμές ερωτικού πάθους

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/10;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Όμορφη που είναι η Κυριακή! Με τη Σελήνη στο θετικό ζώδιο του Ζυγού η μέρα ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς. Κοινωνικά γεγονότα, γάμοι, βαφτίσια ίσως είναι αιτία για να βάλετε πρωί – πρωί τα καλά σας όπως και για κάποιο πιθανό αισθηματικό φλερτ ή πρωινό ραντεβού. Η θετική σκέψη μπορεί να κυριαρχήσει, καθότι ο νους σας θα είναι πιο δεκτικός σε όμορφα πράγματα, χαρούμενες συναναστροφές και πνευματικές ασχολίες.

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Τα ψυχής τα κρυμμένα! Γύρω στις έντεκα και μισή το πρωί η Σελήνη εισέρχεται στο Σκορπιό τονίζοντας τη διαίσθηση, θέματα που αφορούν τον εσωτερικό κόσμο και ευνοώντας μέσα από μια αποκάλυψη να συνειδητοποιήσετε την ύπαρξη της ψυχής σας και να έρθετε πιο κοντά στις μύχιες επιθυμίες σας. Παράλληλα, υπάρχει η τάση για μυστικές συναντήσεις, μυσταγωγικές εμπειρίες και στιγμές ερωτικού πάθους.

~Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα~

Φανταστικά! Η ευμενής όψη Σελήνης – Ποσειδώνα σχηματίζεται περίπου ένα τέταρτο πριν τις πέντε το απόγευμα. Κάθε τι που μπορεί να ξεκουράσει το πνεύμα σας ή σας επιτρέπει να ξεφύγετε από την πραγματικότητα και τους περιορισμούς της ευνοείται.

Μεταφυσικά ενδιαφέροντα, καλλιτεχνικές ενασχολήσεις και οτιδήποτε μπορεί να είναι αιτία για να πείτε «πέρασα ονειρεμένα» θα έχει εύνοια.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι του α' δεκαημέρου που θα έχετε τύχη σε υποθέσεις που απαιτούν μυστικότητα, εχεμύθεια και εμπιστοσύνη.

Να έχετε όλοι μια εξαιρετική Κυριακή, ζώντας με πάθος και κάνοντας αυτό που θέλετε κατά βάθος!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved