Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/10;

Εκκεντρικές επιλογές, τεχνολογικές καινοτομίες και εναλλακτικές επιλογές δηλώνουν μια έντονη τάση για πειραματισμούς

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/10;

~Σελήνη στην Παρθένο~

Το θέλω τέλειο! Με τη Σελήνη να συνεχίζει να διέρχεται από το ζώδιο της Παρθένου υπάρχει η τάση να επιδιώξετε να γίνει κάτι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς λάθη και παραλείψεις. Η τέλεια εφαρμογή, οργάνωση, άσκηση, αποτοξίνωση, μπουγάδα, σχέση ή οτιδήποτε άλλο θα αποτελέσει το ζητούμενο και μάλιστα με νεύρο, μεθοδικότητα και σχολαστικότητα.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Λίγο πριν τις εννέα το πρωί το ευμενές εξάγωνο Σελήνης – Δία είναι ιδανικό για να επεκτείνετε τις γνώσεις σας σε θέματα δουλειάς, να χαρείτε οτιδήποτε το βρίσκετε χρήσιμο και να πάρετε ή να προσφέρετε βοήθεια. Μια ώρα αργότερα σχηματίζεται το εξάγωνο μεταξύ Σελήνης και Αφροδίτης και είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε με την ερωτική ζωή, τη διακόσμηση, τον καλλωπισμό και οτιδήποτε σας ευχαριστεί.

~Ήλιος αντίθεση με Ουρανό~

Αποκαλυπτήρια! Σε σχέσεις και συνεργασίες, κάποιες αποκαλύψεις θα ωθήσουν σε αναθεωρήσεις, ενώ ανταγωνισμοί και κόντρες θα ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα.

Εκκεντρικές επιλογές, τεχνολογικές καινοτομίες και εναλλακτικές λύσεις θα υποδηλώνουν μια έντονη τάση πειραματισμού και διαφοροποίησης από οτιδήποτε αποδεικνύεται οπισθοδρομικό ή ξεπερασμένο.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι οι γεννημένοι στα τέλη του β' δεκαημέρου αλλά και του γ' δεκαημέρου, που θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε μέσα από τη δουλειά σας.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα δίνοντας έμφαση στις μικροχαρές της ζωής, χωρίς να αναλωθείτε σε κριτικές, παρατηρήσεις και γκρίνιες.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved