Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/10;

Η όψη Ήλιου - Ουρανού φέρνει την τάση για ριζικές και πρωτότυπες αλλαγές. Προσοχή σε συγκρούσεις και αποκαλύψεις

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/10;

~Σελήνη στην Παρθένο~

Όσο γίνεται πιο απλό! Με τη Σελήνη στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου, δημιουργούνται ευνοϊκές προϋποθέσεις για ζητήματα που σχετίζονται με εργασία, διατροφή και υγεία. Το περίπλοκο, το δυσερμήνευτο και το πολυσύνθετο δεν θα έχει ευνοϊκή τύχη σήμερα. Η τάξη, η οργάνωση, η εξοικονόμηση χρόνου, η απόκτηση γνώσης και οτιδήποτε άλλο μπορεί να συνεισφέρει ή να σας δώσει την αίσθηση ότι η ζωή σας γίνεται πιο απλή, θα είναι η πρώτη σας επιλογή.

~Ήλιος τετράγωνο με Πλούτωνα~

Ισχυρές πιέσεις! Αυτές τις μέρες το κλίμα γύρω σας είναι κάπως βαρύ και τα άτομα του περιβάλλοντός σας δεν είναι στην καλύτερή τους διάθεση. Κάποιοι με το «έτσι θέλω» θα απαιτήσουν να περάσει το δικό τους, καταπατώντας αποφάσεις, συμφωνίες, κανόνες ή όρκους αγάπης. Συνιστάται ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση.

~Ήλιος αντίθεση με Ουρανό~

Δεν το έχω ξαναδεί! Στους παλμούς της αυριανής αντίθεσης Ήλιου – Ουρανού που πραγματοποιείται στον παρορμητικό σταυρό, υπάρχει η τάση για το ξεκίνημα μιας σημαντικής αλλαγής.

Ίσως, υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις ή αποκαλυφτούν κάποιες αλήθειες. Συγχρόνως, τα μάτια σας θα μείνουν έκθαμβα από έκπληξη, θαυμασμό ή απορία.

Πιο έντονα επηρεάζεστε Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι γεννημένοι στα τέλη του α' δεκαημέρου.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι γεννημένοι στο α' και στις αρχές του β' δεκαημέρου που κάνοντας κάτι σωστά θα νιώσετε πιο πλήρεις.

Να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα παρατηρώντας αλλά μη κρίνοντας και κάνοντας το καλύτερο χωρίς να δυσανασχετείτε.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved