Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/10;

Στους παλμούς του τετραγώνου Ήλιου – Πλούτωνα που σχηματίζεται αύριο, κάποια πρόσωπα θα εμφανίσουν αυστηρή στάση, καταπιεστική συμπεριφορά και μανία με τον έλεγχο.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/10;

Σελήνη στο Λέοντα~

Καλό μήνα! Ο Οκτώβριος αποτελεί την καρδιά του φθινοπώρου και με τη Σελήνη στον θετικό και μεγαλοπρεπή Λέοντα θα έχετε την τάση να αναζητήσετε την ευθυμία και την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων - οι μεγάλοι εορτασμοί που φιλοξένει αυτός ο μήνας είναι μέσα σε αυτά και θα τους κλείσετε, από σήμερα, με χαρά το μάτι.

~Σελήνη στην Παρθένο~

Καλύτερα να το κάνω τώρα! Λίγο πριν τις δέκα το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου τονίζοντας την ανάγκη να φροντίζετε αποβραδίς για κάποιες αυριανές ανάγκες ή διαδικασίες.

~Ερμής τρίγωνο με Ποσειδώνα~

Ζωγράφισες! Στην επιρροή του αυριανού τριγώνου Ερμή – Ποσειδώνα η έμπνευση θα είναι μεγαλειώδης και οι δημιουργικές ιδέες θα είναι άξιες υπέρτατου θαυμασμού. Η όψη είναι ιδανική για ευρηματικές λύσεις σε οικονομικά ζητήματα, συνεννοήσεις για ερωτικές ή παραθαλάσσιες αποδράσεις και κάθε τι που μπορεί να επιφέρει ψυχική ευφορία.

~Ήλιος τετράγωνο με Πλούτωνα~

Κέρβερος! Στους παλμούς του τετραγώνου Ήλιου – Πλούτωνα που σχηματίζεται αύριο κάποια πρόσωπα θα εμφανίσουν αυστηρή στάση, καταπιεστική συμπεριφορά και μανία με τον έλεγχο.

Από την άλλη, υπάρχει μια τάση να περιφρουρηθεί η προσωπική ζωή και δη η ερωτική, ωστόσο η άκρα μυστικότητα θα εντείνει το μυστήριο γύρω από αυτή.

Περισσότερο επηρεάζεστε Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι, Καρκίνοι στα τέλη του α' δεκαημέρου.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ιχθύες, Σκορπιοί και Καρκίνοι των πρώτων ημερών που μέσα από μετακινήσεις, συζητήσεις, γνωριμίες και επαφές θα ζήσετε ένα «θαύμα».

Να έχετε όλοι είναι όμορφο Οκτώβριο με υγεία, χαρές, ευτυχείς στιγμές και έρωτα!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved