Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/9;

Νωρίς το πρωί η Σελήνη στο Λέοντα συναντά τον Ουρανό και οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για επαφές με φίλους και συλλογικά ενδιαφέροντα.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/9;

Σελήνη στο Λέοντα~

Με λιακάδα στη καρδιά! Η εβδομάδα ξεκινά με θετική ενέργεια και μεγάλη διάθεση για δημιουργία. Με πολύ αγάπη θα κάνετε ό,τι κι αν είναι αυτό με το οποίο θα καταπιαστείτε καθότι συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας θα σας πλημμυρίζουν.

Το χρώματα που θα κυριαρχούν σήμερα είναι το κίτρινο και το πορτοκαλί. Σταρένιες φρυγανιές, μαρμέλαδα βερίκοκο και πορτοκάλια θα διεκδικούν θέση στο πρωινό σας. Από την γκαρνταρόμπα σας κάθε τι που γυαλίζει αλλά και οτιδήποτε είναι στις αποχρώσεις των φύλλων που έχουν πιο έντονη ξανθοφύλλη ή καροτίνη θα τραβήξουν την προσοχή σας.

~Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό~

Εγώ και οι φίλοι μου! Νωρίς το πρωί η Σελήνη στο Λέοντα συναντά τον Ουρανό και δημιουργούνται ευμενείς συνθήκες για επαφές με φιλικά πρόσωπα, δραστηριότητες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συλλογικά ενδιαφέροντα.

Followers, φίλοι και γνωστοί θα σας υποστηρίξουν ή πολύ απλά θα κάνουν "like" σε κάτι που αγαπάτε, είναι της προτίμησης σας ή έχει την προσωπική σας σφραγίδα.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Λέοντες, Κριοί, Τοξότες του β' δεκαημέρου που με ό,τι κι αν ασχοληθείτε έχετε την επιτυχία στο «τσεπάκι» σας.

Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα αφήνοντας τις ακτίνες του έρωτα και της αγάπης να ζεστάνουν την καρδιά σας.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved