Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/9;

Εν όψει του αυριανού τετραγώνου Αφροδίτης – Άρη, το αιώνιο αρχετυπικό ζευγάρι θηλυκού – αρσενικού βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και ήδη από τη σημερινή μέρα η «φαγωμάρα», η ζήλια και η ένταση ίσως κάνουν την εμφάνιση τους.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/9;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Κοιτάζοντας πίσω! Αν και Παρασκευή, με τη Σελήνη στον Καρκίνο ίσως σας ενδιαφέρει τι έγινε στο χτες παρά το τι θα κάνετε το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, η διάθεση αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη και, περιτριγυρισμένοι από οικεία πρόσωπα, στο σπίτι ή σε ένα φιλόξενο χώρο μπορούν να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να διώξετε τα αρνητικά συναισθήματα μακριά και να νιώσετε αγάπη και φροντίδα.

Επίσης, ευνοούνται δραστηριότητες που σχετίζονται με μικρά παιδιά και βρέφη ενώ πολύ πιθανόν να δείξετε ενδιαφέρον για προϊόντα, γεύσεις και ενασχολήσεις που έχουν σχέση με την ιστορία, την πατρίδα, τις ρίζες, μια προηγούμενη δεκαετία ή τα παιδικά σας χρόνια.

~Αφροδίτη τετράγωνο με Άρη~

Ερωτευμένοι σε πόλεμο! Εν όψει του αυριανού τετραγώνου Αφροδίτης – Άρη, το αιώνιο αρχετυπικό ζευγάρι θηλυκού – αρσενικού βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και ήδη από τη σημερινή μέρα η «φαγωμάρα», η ζήλια και η ένταση ίσως κάνουν την εμφάνιση τους.

Καλό είναι σε σχέσεις και συνεργασίες να αποφύγετε να ρίξετε «λάδι στη φωτιά» και να μη υπερβάλλετε σε αγορές ψωνίζοντας βιαστικά ή «εν θερμώ».

Περισσότερο επηρεάζεστε Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Ταύροι γεννημένοι στα τέλη του β' δεκαημέρου.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Καρκίνοι, Ιχθύες και Σκορπιοί του α' δεκαημέρου που θα μείνετε ικανοποιημένοι τα μάλλα από το μενού δραστηριοτήτων της ημέρας.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ζυγοί, Κριοί γεννημένοι στα τέλη του α' δεκαημέρου θα έχετε την τάση να αντιδράσετε σε κάθε τι που μπορεί να σας κρατήσει δέσμιους σε καταστάσεις του παρελθόντος.

Να έχετε όλοι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο κάνοντας πράγματα που θα γεμίσουν τις συναισθηματικές μπαταρίες σας στο φουλ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved