Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/9;

Η Σελήνη συναντά τον Ουρανό και ό,τι πιο trendy, περίεργο, αστείο ή τελευταίας τεχνολογίας κυκλοφορεί, θα σας κάνει «κλικ»

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/9;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Τι νέα; Με τη Σελήνη στους Διδύμους το μυαλό σας θα «χορεύει» από το ασήμαντο στο επίκαιρο, θα αναζητά το φρέσκο χιούμορ και θα αποφεύγει κάθε τι μονόχνωτο και βαρετό. Ευνοούνται οι επαφές με νέους ανθρώπους, οι μετακινήσεις, τα δρομολόγια και οι μεταφορές όπως και δραστηριότητες σε χώρους που έχουν σχέση με ειδήσεις και νέα, πληροφορίες και ραντεβού.

~Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό~

Νωρίς το πρωί η Σελήνη συναντά τον Ουρανό και ό,τι πιο trendy, περίεργο, αστείο ή τελευταίας τεχνολογίας κυκλοφορεί θα σας κάνει «κλικ». Υπάρχει η τάση να επιλέξετε ρούχα που παραπέμπουν στη σχολική ώρα της γυμναστικής (π.χ. φούτερ, φόρμες),που είναι σετ ή σας προσφέρουν άνεση κινήσεων. Ευνοούνται παιχνίδια και μηνύματα μέσω σύγχρονων εφαρμογών, επαφές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι ομαδικές ενασχολήσεις.

~Σελήνη εξάγωνο με Άρη~

Αργά το βράδυ υπάρχει η τάση να «διαβάσετε» τις προθέσεις των άλλων, να φλερτάρετε, να πάρετε πρωτοβουλίες για γνωριμίες και επαφές, να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να χαρείτε δραστηριότητες με την παρέα άλλων ατόμων.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Τοξότες, Λέοντες του β' δεκαημέρου που η πνευματική σας εγρήγορση θα βρίσκεται στο ζενίθ και θα έχετε πολλές ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές.

Να έχετε μια εξαιρετική μέρα και καθ' όλη τη διάρκεια της να νιώθετε ανάλαφροι σαν πούπουλο που πετάει στον αέρα.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved