Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/9;

Θυμό και εντάσεις φέρνει το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη. Στα οικονομικά, κάποια έξοδα ίσως να είναι «αναγκαίο κακό»

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/9;

~Σελήνη στον Ταύρο~

Πατώντας γερά στα πόδια σας! Η Σελήνη στον Ταύρο δημιουργεί την επιθυμία να νιώθετε ότι στέκεστε ή στηρίζεστε κάπου καλά, χωρίς πιθανές διακυμάνσεις. Ως εκ τούτου ευνοεί οτιδήποτε μπορεί να σχετίζεται με την απόκτηση ή τη διατήρηση μιας σταθερής διαμονής, εργασίας ή σχέσης. Επίσης, είναι ιδανική για να λάβετε ή να πραγματοποιήσετε χρηματοοικονομικές, αισθηματικές ή άλλης φύσεως αποφάσεις που απαιτούν επιμονή κι αποφασιστικότητα.

~Σελήνη τετράγωνο με Άρη~

Νωρίς το πρωί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη δείχνει ότι θέματα που χρειάζονται έντονη δραστηριότητα ίσως κάπου «κολλάνε» και αυτό πιθανόν να είναι αιτία για θυμό ή εντάσεις. Οικονομικά κάποια έξοδα ίσως να είναι «αναγκαίο κακό».

~Σελήνη εξάγωνο με Δία~

Λίγο μετά τις δέκα το πρωί η Σελήνη συναντά τον «ανοιχτό» και χαρωπό Δία και ευνοεί οτιδήποτε σας ευχαριστεί και μπορεί να συντελέσει θετικά στη διάθεση σας. Προσφέρεται για ντύσιμο σε φαρδιές γραμμές, ρούχα γεμάτα με φλοραλ σχέδια και μεγάλα φουλάρια που θα δίνουν μια φθινοπωρινή νότα στο στυλ σας.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθύες, Καρκίνοι γεννημένοι τόσο στο δεύτερο μισό του β' δεκαημέρου όσο και στο α' μισό του γ' που θα έχετε τύχη σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη εβδομάδα ακολουθώντας το ρητό «όπου υπάρχει θέληση υπάρχει τρόπος».


*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved