Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/9;

Αφεθείτε στις ομορφιές και στις απολαύσεις που προσφέρει η φύση, η τέχνη, το φαγητό και ο έρωτας

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/9;

~Σελήνη στον Ταύρο

Έργο τέχνης! Η Κυριακή ξεκινά με τη Σελήνη στην κατοικία της Αφροδίτης να τονίζει την επιθυμία να φιλοτεχνήσετε οτιδήποτε με το οποίο θα ασχοληθείτε σήμερα και συγχρόνως να αφεθείτε στις ομορφιές και στις απολαύσεις που προσφέρει η φύση, η τέχνη, το φαγητό και ο έρωτας.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Γύρω στις επτά και μισή το πρωί το εξάγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Ποσειδώνα ευνοεί τόσο τις χαλαρές δραστηριότητες όσο και αυτές που αποτελούν μια σταθερή αξία ηρεμίας και αγάπης. Περίπου στις έξι και τέταρτο το απόγευμα, το τρίγωνο Σελήνης - Πλούτωνα ευνοεί να αναδυθεί το πάθος ή να δημιουργηθεί ερωτική έλξη με βήματα αργά και αισθησιακά. Εν συνεχεία, στις έξι και μισή, η αντίθεση με τον Κρόνο δείχνει ότι είναι καλό να αποφύγετε επαφές με άτομα που έχουν αμετακίνητες θέσεις, ενώ ευνοεί να κρατήσετε απόσταση από πράγματα ή καταστάσεις που επιθυμείτε.

~Ο Ήλιος στο Ζυγό~

Καλώς όρισες φθινόπωρο! Σήμερα, 22 Σεπτεμβρίου 2013 ο Ήλιος έχοντας διανύσει το μισό κυκλικό του ταξίδι, δια μέσω των δώδεκα ζωδίων, φτάνει στο σημείο ισορροπίας, το Ζυγό και πραγματοποιείται η φθινοπωρινή ισημερία (ίση διάρκεια μέρας / νύχτας).

Με τον Ήλιο στο σπίτι της Αφροδίτης, μέχρι τις 23 Οκτωβρίου δημιουργούνται ευνοϊκές συνθήκες για γεγονότα που συνδέονται με γάμους, ενώσεις, συνεργασίες όπως και θέματα που σχετίζονται με ομορφιά, αισθητική, διακόσμηση και τέχνη.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του α' δεκαημέρου που έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια σχέση που θα αποτελέσει «σταθμό» στη ζωή σας.

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή βρίσκοντας τη χαρά της ζωής στους υπέροχους κήπους του έρωτα, της τέχνης και της ηρεμίας.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved