Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/9;

Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν για ευχάριστες μετακινήσεις και εξόδους - Προσοχή σε απροσεξίες, επιπολαιότητες και εντάσεις

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/9;


~Σελήνη στον Κριό~

Στη βράση κολλάει το σίδερο! Παρασκευή και η βιάση για θέματα στα οποία η λέξη «καθυστέρηση» είναι απαγορευμένη, ακουμπά κόκκινο. Για να προλάβετε κάτι, να είστε από τους πρώτους που θα δείτε ή θα κάνετε αυτό για το οποίο αγωνιάτε, θα τρέξετε με χίλια σαν σούπερ γρήγορο αυτοκίνητο που σπιντάρει και κόβει την ανάσα. Προσοχή ωστόσο σε προβλήματα από απροσεξίες, επιπολαιότητες, εκρήξεις θυμού και εντάσεις.

~Ερμής τετράγωνο με Δία~

Τώρα που γυρίζει! Μια χαλαρή νοηματική ακολουθία θα έχουν επαφές και συζητήσεις, ενώ παράθυρα ευκαιρίας θα παρουσιαστούν για ευχάριστες μετακινήσεις και εξόδους. Μην όμως δέσετε κόμπο ό,τι ωραίο κι αν σας πουν σήμερα, καθότι ό,τι λέγεται δεν θα είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης, αλλά προϊόν της χαράς της στιγμής.


~Πλούτωνας ορθόδρομος~

Στην τελική ευθεία! Ζητήματα που σχετίζονται με χρηματοπιστωτικά θέματα (φόρους, δάνεια, συντάξεις, επιδόματα, κ.α), έρωτα (μυστικών, παράλληλων, μοιραίων, έντονων σχέσεων) και υποθέσεις που απαιτούν έγκριση από κάποια εποπτική αρχή (και από 12/4 βρίσκονται σε αναμονή) από σήμερα θα πάρουν το δρόμο προς την τελική ευθεία.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Κριοί, Λέοντες, Τοξότες γεννημένοι τόσο στα τέλη του α' όσο και στο πρώτο μισό του β' δεκαημέρου που με αμεσότητα και εκρηκτική ενέργεια θα κάνετε ένα νέο βήμα.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι στις αρχές του β' δεκαημέρου είναι πιθανόν είτε να «πονοκεφαλιάσετε» είτε να προβληματιστείτε με καταστάσεις ή πρόσωπα που δεν «παίρνουν μπροστά».

Να έχετε μια όμορφη μέρα κάνοντας πράγματα που σας προσφέρουν ικανοποίηση.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved