Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/9;

Η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου βάζει στην άκρη συναισθήματα και αισθήματα και δίνει προτεραιότητα σε «πρέπει και κανόνες».

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/9;


~Σελήνη στους Ιχθύες~

Τι λες να σημαίνει; Στους παλμούς της αυριανής Πανσελήνου στο ζώδιο των Ιχθύων, τα συναισθήματα σας πλημμυρίζουν και υπάρχει η τάση να ασχοληθείτε με πράγματα που δεν μπορείτε να περιγράψετε με σαφήνεια γιατί είναι καθαρά εσωτερικά, υποκειμενικά, συμβολικά. Μαζί με το πρωινό καφεδάκι ίσως εξηγήσετε ένα όνειρο, νοσταλγήσετε όμορφες στιγμές, αφεθείτε στη μελωδία ενός τραγουδιού και γενικότερα κάνετε κάτι που δεν υπόκειται σε λογική ερμηνεία γιατί αποτελεί μια εμπειρία καθαρά συναισθηματική.

~Αφροδίτη σύνοδο με Κρόνο~

Με τάξη και συνέπεια! Η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου βάζει στην άκρη συναισθήματα και αισθήματα και δίνει προτεραιότητα σε «πρέπει και κανόνες». Αποχωρισμοί και τίτλοι τέλους σε σχέσεις είναι πιθανοί, ενώ ίσως διαπιστώσετε μια τάση για μοναχικότητα.

Σε χρήματα που σχετίζονται με καταθέσεις, συντάξεις, ασφάλειες και επιδόματα ίσως υπάρξουν κάποιοι περιορισμοί, ενώ για κάποιους θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να βάλουν σε μια σειρά οικονομικές υποχρεώσεις.

Περισσότερο επηρεάζεστε Σκορπιοί, Ταύροι, Υδροχόοι, Λέοντες γεννημένοι στο δεύτερο μισό του α' δεκαημέρου.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί του γ' δεκαημέρου θα κάνετε πράγματα που θα σας προσφέρουν χαρά και ηρεμία.

Να έχετε όλοι μια πανέμορφη μέρα μην αφήνοντας τα όνειρα σας να γίνονται αγκυροβολημένα πλοία στα λιμάνια της λησμονιάς.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved