Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/9;

Με τον Ερμή, πλανήτη της σκέψης, σε θετική όψη με τον Άρη που συμβολίζει τη δράση, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε πράξη αυτά που έχετε στο μυαλό σας.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/9;


~Σελήνη στον Υδροχόο~

Ένα βήμα πιο πέρα! Σήμερα υπάρχει η επιθυμία να προωθήσετε προοδευτικές ιδέες και να κάνετε αλλαγές σε τομείς ή πράγματα που χρειάζεται να προσαρμοστούν σε νέες σύγχρονες συνθήκες. Ευνοούνται αναβαθμίσεις, αγορές πιο εξελιγμένων προϊόντων, χρήση συστημάτων νέα γενιάς όπως και η πρόσβαση στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επιπλέον, η αέρινη φύση του ζωδίου προσφέρεται για κοινωνικές επαφές, ομαδικές δραστηριότητες, συζητήσεις με άτομα που είναι μπροστά από την εποχή τους και διανοητικά και ερευνητικά ενδιαφέροντα.

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Για ρομαντικές και ευαίσθητες ψυχές! Λίγο πριν οι δείκτες του ρολογιού δείξουν πέντε το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύες. Η φαντασία, η διαίσθηση και η ψυχική ευαισθησία θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο και μπορείτε να εκφραστείτε μέσω της τέχνης, να ασχοληθείτε με οτιδήποτε απαιτεί αποσυμβολισμό και να δημιουργήσετε ερωτική ατμόσφαιρα.

~Ερμής εξάγωνο με Άρη~

Ιδέες που μπαίνουν σε εφαρμογή! Με τον πλανήτη της σκέψης σε θετική όψη με τον Άρη που συμβολίζει τη δράση, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε πράξη αυτά που έχετε στο μυαλό σας.

Επίσης, εργασίες και δραστηριότητες που σχετίζονται με διανόηση ή νεαρά πρόσωπα μπορούν να έχουν επιτυχία.

Περισσότερο επηρεάζεστε Ζυγοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι γεννημένοι στις αρχές του β' δεκαημέρου.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι στα τέλη του γ' δεκαημέρου και Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί στις αρχές του α' δεκαημέρου.

Να έχετε μια ξεχωριστή μέρα αξιοποιώντας τις ευκαιρίες για ανανέωση, χαρά και έρωτα.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved