Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/9;

Τα ενδιαφέροντα που σχετίζονται με άθληση, μάθηση ή ευχαρίστηση ενδέχεται να μην έχουν, σήμερα, χώρο στο ήδη διαμορφωμένο πρόγραμμά σας.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/9;

~Σελήνη στον Τοξότη~

Ανοίξτε τα βιβλία! Με τη Σελήνη στην κατοικία του Δια, κάθε τι που διευρύνει το πνεύμα και επεκτείνει τους ορίζοντες σας ευνοείται σήμερα. Σχολικές δραστηριότητες, εγγραφές σε πανεπιστήμια, φροντιστήρια και δραστηριότητες που σχετίζονται με ενημέρωση, μόρφωση και παιδεία μπορούν να ευδοκιμήσουν.

Από τα ξένα! Το ζώδιο του Τοξότη συνδέεται με το εξωτερικό και με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο ίσως ενδιαφερθείτε για κάτι που σχετίζεται με άλλη χώρα, ξένες γλώσσες, αγώνες με ξένες ομάδες, διεθνείς ειδήσεις, εισαγόμενα προϊόντα, επαφές με τουρίστες ή άτομα σε πρεσβείες, αερολιμένες, τελωνεία.

~Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο~

Πως θα το χωρέσω στο πρόγραμμα; Γύρω στις οχτώ και δέκα το απόγευμα η εξωστρεφής και θετική Σελήνη στον Τοξότη συναντά σε όψη τετραγώνου τον Ήλιο που βρίσκεται στο μεθοδικό και πρακτικό ζώδιο της Παρθένου.

Η διάθεση να βγείτε ή να ασχοληθείτε με πράγματα που δεν θέλουν πολύ σκοτούρα ίσως σκοντάψει σε κάθε τύπου εργασίες ή δουλειές σπιτιού. Επίσης, ίσως η ενασχόληση με κάποια ενδιαφέροντα που σχετίζονται με άθληση, μάθηση ή ευχαρίστηση να συναντήσει εμπόδια λόγω του ήδη διαμορφωμένου προγράμματος σας.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Τοξότες, Λέοντες, Κριοί και Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί του β' δεκαημέρου που θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε κάτι με ευκολία.

Να έχετε μια όμορφη μέρα και να θυμάστε πως όταν ξέρετε καλύτερα, πράττετε καλύτερα.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved