Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/9;

Αρχίζουν τα σχολεία, αλλά με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, κρυφές σχέσεις, παθιασμένοι έρωτες και ζήλιες θα είναι επίσης στο φόρτε τους...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/9;

~Σελήνη στον Τοξότη~

Καλή σχολική χρονιά! Το πέρασμα της Σελήνης στον Τοξότη που σχετίζεται με την εκπαίδευση και τη θρησκεία προσφέρεται για ασχολίες που αφορούν σε σχολεία, δάσκαλους και μαθητές, φοιτητές και πανεπιστήμια, όπως και ομιλίες πνευματικών ανθρώπων ή δραστηριότητες που έχουν σχέση με ιερείς (λειτουργία, εκκλησιασμό, αγιασμό).

Επιπλέον, ευνοεί την επικοινωνία, τις επαφές σε ανοιχτούς χώρους, τις αθλητικές δραστηριότητες και αγαπά το χιούμορ, τις εξόδους, το ντύσιμο σε φαρδιές γραμμές και τη ξένη κουζίνα.

~Αφροδίτη στο Σκορπιό~

Με απαράμιλλο σεξαπίλ! Το σημειωμένο με κόκκινο αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον υδάτινο Σκορπιό όπου και θα παραμείνει έως τις 7 Οκτωβρίου. Σε οικονομικό επίπεδο, θα υπάρχει ενδιαφέρον γύρω από ζητήματα που σχετίζονται με χρήματα που εισπράττατε χωρίς να είναι δεδουλευμένα (π.χ. ενοίκια, συντάξεις, αποζημιώσεις, επιδόματα) και πληρωμές (π.χ. φόρους, δάνεια, κάρτες, πιστωτές).

Στον ερωτικό τομέα, κρυφές σχέσεις, παθιασμένοι έρωτες, ζήλιες, μυστηριώδεις υποθέσεις όπως και εκδικητικές διαθέσεις θα είναι στο φόρτε τους.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Τοξότες, Λέοντες, Κριοί του α' δεκαημέρου που θα είστε ανοιχτοί στη χαρά και θα έχετε τύχη σε ενδιαφέροντα που σχετίζονται με την πρόοδο σας.

Να έχετε μια εύθυμη μέρα, ενθυμούμενοι πως η μόρφωση, όπως ακριβώς μια εύφορη γη, φέρνει όλα τα καλά.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved