Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/9;

Αποφύγετε πράξεις που δείχνουν ότι έχετε καβαλήσει το καλάμι, γιατί η πτώση θα είναι δυνατή

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/9;

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Καλή εβδομάδα! Η Σελήνη διέρχεται από τον Σκορπιό και η προσοχή στρέφεται πιο πολύ σε χρηματοπιστωτικά ζητήματα (π.χ φόρους, δάνεια, επιδόματα, συντάξεις). Αυξάνεται το ενδιαφέρον για μυστηριώδεις υποθέσεις και μυστικές επαφές, συνταγές, αγορές ενώ η ερωτική επιθυμία είναι έντονη, ισχυρή, κυριαρχική.

~Ερμής στο Ζυγό~

Διακριτικότητα και τακτ! Από σήμερα και μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο της αρμονίας, το Ζυγό, και ευνοούνται επαφές και συζητήσεις που συνδέονται με σχέσεις, συνεργασίες και συμφωνίες. Θεωρείται ιδανική θέση για ιδέες διακόσμησης και στυλ, συμβουλές από δικηγόρους, συμβόλαια, διπλωματικές απαντήσεις, προξενιά, προσκλήσεις γάμου, ερωτικά ταξίδια και ευχάριστες μετακινήσεις.

~Άρης τετράγωνο με Κρόνο~

Μη βιάζεσαι να παινευτείς! Με τον Άρη στον υπερήφανο Λέοντα φιλόδοξες κινήσεις, ενέργειες που αποσκοπούν στο να κερδίσετε θαυμασμό όπως και δραστηριότητες που σχετίζονται με παιδιά, ελεύθερο χρόνο, διασκεδάσεις και έρωτα θα συναντήσουν εμπόδια ή ίσως και να ματαιωθούν. Αποφύγετε πράξεις που δείχνουν ότι έχετε καβαλήσει το καλάμι, γιατί η πτώση θα είναι δυνατή.

Πιο έντονα επηρεάζεστε όσοι έχετε γεννηθεί στο σταθερό σταυρό Λέοντες, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Ταύροι και συγκεκριμένα στο δεύτερο μισό του α' δεκαημέρου.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες που ακολουθώντας το ένστικτό σας θα επιδοθείτε σε δραστηριότητες άκρως αναγεννητικές.

Να έχετε μια εκπληκτική εβδομάδα βρίσκοντας το κλειδί για αυτό που η ψυχή σας λαχταράει πιο πολύ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved