Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/9;

Από απλά και καθημερινά πράγματα μπορείτε σήμερα να γεμίσετε με χαρά και αισιοδοξία

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/9;

~Σελήνη στην Παρθένο~

Φαν της συνέπειας! Η Σελήνη στην Παρθένο είναι υπέρμαχος της ακριβής τήρησης των υποχρεώσεων και των καθηκόντων και ως εκ τούτου η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να ολοκληρώσετε ή να παραδώσετε κάτι στην ώρα του, να έχετε καλή απόδοση, να κάνετε το καθήκον σας στο ακέραιο ή να πετύχετε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Το "βαμπίρ" όμως του άγχος ίσως κάνει την εμφάνιση του για αυτό είναι σημαντικό να κάνετε κάτι που θα καταπολεμήσει το στρες και θα φορτίσει τις ψυχικές σας μπαταρίες: ακούστε το αγαπημένο σας κομμάτι μουσικής, βγείτε μια βόλτα, χαρείτε τον ήλιο. Από απλά και καθημερινά πράγματα μπορείτε σήμερα να γεμίσετε με χαρά και αισιοδοξία.

~Σελήνη σύνοδο με Ερμή~

Τάξη και προγραμματισμός! Περίπου στη μία και δέκα το μεσημέρι η Σελήνη συναντά τον Ερμή σε όψη συνόδου και δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να βάλετε κάποιες σκέψεις σε τάξη, να διευθετήσετε εργασιακά θέματα ενώ ίσως κάνετε κάποιες μετακινήσεις για συγκεκριμένο πρακτικό ζήτημα.

~Σελήνη στο Ζυγό~

Αέρας ρομαντισμού! Γύρω στις δέκα και δέκα το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στο Ζυγό και υπάρχει μια πιο έντονη επιθυμία για κοινωνικές επαφές και συντροφικότητα. Ευνοούνται ερωτικά ειδύλλια, επαφές σε καλαίσθητους χώρους και κινήσεις αβρότητας.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι του γ' δεκαημέρου που θα αναλύσετε τα πράγματα και θα βρείτε τις λεπτομέρειες που συνθέτουν το πάζλ της επιτυχίας.

Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο απολαμβάνοντας την παρέα ευχάριστων και αγαπημένων πρόσωπων.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved