Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/9;

Η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη φέρνοντας το χαμόγελο στα χείλη...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/9;

~Σελήνη στο Λέοντα~

Από καρδιάς! Με τη διερχόμενη Σελήνη στο Λέοντα υπάρχει η τάση να αφιερώσετε πιο πολύ χρόνο και μάλιστα με μεγάλη χαρά σε δραστηριότητες που σχετίζονται με παιδιά, χόμπι, έρωτα και γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να σας γεμίζει με θετική ενέργεια ή κάνει τη ζωή σας πιο όμορφη.

~Ήλιος στην Παρθένο~

Με το βλέμμα στο φθινόπωρο! Ήδη από τις 23 Αυγούστου ο Ήλιος είναι στο μεταβλητό ζώδιο της Παρθένου όπου θα παραμείνει ως τις 22 Σεπτέμβρη, περίοδο σταδιακής μετάβασης από το καλοκαιράκι και τις χαρές του στο φθινόπωρο και τις νέες προτεραιότητές του. Μέρα με τη μέρα θα έχουμε διαφοροποιήσεις στον καιρό και τη διάθεση, ενώ θα υπάρχει γόνιμο έδαφος για αλλαγές στο καθημερινό πρόγραμμα, διαιτολόγιο, ντύσιμο και δρομολόγιό σας.

~Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη~

Ευδιαθεσία και χαρά! Λίγο πριν τις εννέα το βράδυ η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη και ευνοείται να μοιραστείτε συναισθήματα αγάπης και ευτυχίας, να φλερτάρετε, να βγείτε έξω, να παρακολουθήσετε μια μεγάλης επιτυχίας ταινία, συναυλία ή άλλη καλλιτεχνική δραστηριότητα και γενικότερα να διασκεδάσετε.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Λέοντες, Κριοί, Τοξότες και ακολουθείτε Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι του β' δεκαημέρου που θα προσελκύσετε την προσοχή και το θαυμασμό.

Να έχετε μια υπέροχη μια μέρα σκεπτόμενοι μεγάλα πράγματα - όσο κάνετε μικρά πράγματα, ώστε αυτά να σας πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved