Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/9;

Σήμερα ευνοούνται επισκευές, επιδιορθώσεις και ασχολίες που φανερώνουν αναγέννηση, ανάπτυξη και μετεξέλιξη.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/9;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Καλό μήνα! Ο Σεπτέμβριος ανοίγει με τη Σελήνη στο ζώδιο που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια να φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που έχουν σχέση τόσο με ακίνητα και χώρους, όσο και ηλικιωμένους και παιδιά προσχολικής αγωγής.

Η κοιλιά ..τούμπανο! Το ζώδιο του Καρκίνου συνδέεται με την κοιλιακή χώρα και καλό είναι να αποφύγετε για σήμερα τροφές και ροφήματα που κάνουν την κοιλιά σας να φαίνεται διπλάσια από όση είναι στην πραγματικότητα, όπως όσπρια, ανθρακούχα ποτά ή ο,τι άλλο μπορεί να σας προκαλεί πρήξιμο. Βοηθητικό, επίσης, θα είναι να παρέχετε στον εαυτό σας περισσότερο νερό προκειμένου να αποφύγετε τυχόν φούσκωμα από κατακράτηση υγρών.

~Ήλιος τρίγωνο με Πλούτωνα~

Ώρα για αλλαγές! Το γήινο τρίγωνο μεταξύ Ηλίου – Πλούτωνα ευνοεί τις μεταβολές από τις οποίες μπορείτε να ωφεληθείτε τόσο υλικά όσο και επαγγελματικά.

Ευνοούνται επισκευές, επιδιορθώσεις και κάθε τι που μπορεί να φέρει τη σφραγίδα της αναγέννησης, της ανάπτυξης και της μετεξέλιξης.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του γ' δεκαημέρου που θα έχετε τύχη σε συναισθηματικά ζητήματα και θα δείξετε ενδιαφέρον για ψυχικά φαινόμενα.

Να έχετε όλοι καλό μήνα τολμώντας να φανταστείτε αυτό που θέλετε και κάνοντας αυτό που ονειρεύεστε.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved