Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/8;

Γύρω στις δύο και μισή το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο και δημιουργείται η ανάγκη να βρεθείτε πιο κοντά σε πρόσωπα οικεία ή της οικογένειας.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/8;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Πειραχτική διάθεση! Η Παρασκευή ξεκινά με τη Σελήνη στο αεικίνητο και αέρινο ζώδιο των Διδύμων να ευνοεί δραστηριότητες εκτός σπιτιού, βόλτες, ταξίδια και επαφές. Το χιούμορ θα αποδειχθεί στοιχείο γοητείας, ενώ πειραχτικά σχόλια κι αστεία θα προσδώσουν μια πιο ευχάριστη και ανάλαφρη νότα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Όταν το συναίσθημα αναβλύζει! Γύρω στις δύο και μισή το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο και δημιουργείται η ανάγκη να βρεθείτε πιο κοντά σε πρόσωπα οικεία ή της οικογένειας. Το τρίγωνο που σχηματίζει το βράδυ με τον Ποσειδώνα ευνοεί τις μουσικές εκδηλώσεις, τις θαλασσινές γεύσεις και δραστηριότητες για ρομαντικές ψυχές.

~Ήλιος εξάγωνο με Κρόνο~

Αγάλι – αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι! Με σύμμαχο την υπομονή μπορείτε να πετύχετε ένα επαγγελματικό στόχο, να οργανώσετε κάποια δραστηριότητα ή να περιμένετε προκειμένου να έχετε σε κάτι καλό αποτέλεσμα.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του γ' δεκαημέρου που μέσω του διαλόγου θα εκπέμψετε στην ίδια συχνότητα με τους άλλους.

Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί του α' δεκαημέρου που θα έχετε στιγμές ηρεμίας και συναισθηματικής ικανοποίησης.

Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο με ευχάριστη παρέα και όμορφα ενδιαφέροντα.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved