Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/8;

Ο Ερμής στην Παρθένο μας καλεί να προσαρμοστούμε στην καθημερινότητα.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/8;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Πνέει αέρας αλλαγής! Με τη Σελήνη στο μεταβλητό ζώδιο των Διδύμων υπάρχει μία τάση για μεταβολές, ενώ αναπτύσσετε ενδιαφέρον για θέματα εκπαίδευσης, μετακινήσεων ή που σχετίζονται είτε με νεαρά πρόσωπα είτε άτομα που έχετε κοντινή σχέση. Επίσης, η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε κάποια ρύθμιση, να ζητήσετε πληροφορίες, να εξυπηρετηθείτε δια τηλεφώνου ή να συμπληρώσετε κάποια φόρμα επικοινωνίας.

~Ερμής στην Παρθένο~

Σκέψου εκ των προτέρων! Ο Ερμής που κυβερνά τους Διδύμους έως τις 9 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο πρακτικό και προνοητικό ζώδιο της Παρθένου υποδεικνύοντας μια περίοδο προσαρμογής σε (πιθανόν διαφοροποιημένους) ρυθμούς καθημερινότητας, εργασίας και εστίασης του νου σε ζητήματα που σχετίζονται με υγεία, δίαιτα και προγραμματισμό. Πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις θα αξιολογηθούν με κύριο κριτήριο τη χρησιμότητα τους ή μη.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι κι ακολουθείτε Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του γ' δεκαημέρου που θα χαρείτε την κοινωνική ζωή και μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων.

Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένοι του γ' δεκαημέρου η μέρα σας θα έχει ενδιαφέρον όμως ίσως καταπονηθεί το νευρικό σας σύστημα για αυτό φροντίστε κατά τη διάρκεια της ημέρας να αφιερώσετε χρόνο για δραστηριότητες που σας ηρεμούν.

Να έχετε μια όμορφη μέρα αναπτύσσοντας τα δημιουργικά και πνευματικά σας ταλέντα.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved