Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/8;

Με τη Σελήνη στους Ιχθύες, οι τυχεροί της μέρας ανήκουν σε ζώδια του νερού αλλά και της γης

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/8;

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Εις τον αφρό της θάλασσας! Η υδάτινη Σελήνη συνεχίζει να διέρχεται από τους Ιχθύες, τονίζοντας τη ρομαντική διάθεση και την ανάγκη για ηρεμία και χαλάρωση. Είναι ιδανική για διακοπές ξεκούρασης και ευνοεί να περπατήσετε στα σοκάκια ενός νησιού, να κάνετε βόλτες δίπλα στη θάλασσα, να χαλαρώσετε ακούγοντας τον παφλασμό των κυμάτων, να βουτήξετε στα δροσερά νερά της θάλασσας όπως και να γνωρίσετε τις «θαυματουργές» ιδιότητες του θαλασσινού νερού.

~Ποσειδώνας ανάδρομος~

Νοσταλγία! Από τις 7 Ιουνίου ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά και έως τις 16 Δεκεμβρίου ευνοεί να ξαναδείτε ταινίες φαντασίας, κομεντί, να ξανακούσετε τραγούδια, να ξαναδείτε θέματα που σχετίζονται με την πίστη σας στο θεό, τις ψυχικές σας δυνάμεις και να επανεξετάσετε την «αχίλλειο πτέρνα» σας και τις ασυνείδητες τάσεις σας.

Ίσως κάνετε φλας μπακ σε λάθη, προδοσίες και ουτοπίες, αναδρομές σε προηγούμενες ζωές ή ξανά ξεκινήσετε κάποια δραστηριότητα που αποτελεί την προσωπική σας «ψυχοθεραπεία».

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί. Ακολουθείτε Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι του β΄ και γ' δεκαημέρου που κάνοντας κάτι που σας ευχαριστεί ψυχή τε και σώματι θα αισθανθείτε ότι είστε στον παράδεισο και η ευτυχία θα είναι χαραγμένη στα πρόσωπα σας.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη και ονειρεμένη μέρα απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved