Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/8;

Πείτε όχι στην τεμπελιά και την επιλογή της «εύκολης λύσης»: μπορεί να είναι οι αιτίες για να δείτε... τον ουρανό σφοντύλι!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/8;

~Πανσέληνος στον Υδροχόο~

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος! Το περίεργο και το ασυνήθιστο είναι συνυφασμένο με τον Υδροχόο, το ζώδιο στο οποίο γύρω στις πέντε παρά τέταρτο το πρωί λαμβάνει χώρα μια διαφορετική Πανσέληνος, αυτή του «μπλε φεγγαριού», που στην προκειμένη ονομάζεται έτσι γιατί είναι η τρίτη Πανσέληνος σε μια εποχή τεσσάρων πανσελήνων.

Πέφτοντας από τα σύννεφα! Σχέσεις, φιλίες, ανακαλύψεις, σπάνια φαινόμενα, εναέριες και διαστημικές αποστολές, τεχνολογικές ανακαλύψεις και ασυνήθιστα συμβάντα, από σήμερα κι έως τις 5 Σεπτεμβρίου, θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Για τους ερωτευμένους και τους ρομαντικούς! Το πρωί η Σελήνη διέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων κι η διάθεση διανθίζεται από συναισθηματισμό και λυρισμό. Ευνοούνται πάσης φύσεως ασχολίες κοντά στη θάλασσα, σε ειδυλλιακά μέρη ή ιερούς χώρους, μουσικές συναυλίες, φωτογραφήσεις, όπως και ξεκούραση και ψυχαγωγία.

~Δίας τετράγωνο με Ουρανό~

Ευκαιρίες με ανατροπές! Ευχάριστα γεγονότα μπορεί να προκύψουν μετά από ξαφνικά γεγονότα, ενώ η τεμπελιά και η επιλογή της «εύκολης λύσης» μπορεί να είναι οι αιτίες για να δείτε τον ουρανό σφοντύλι.

Ενδείκνυται η μάθηση νέων τεχνικών και πραγμάτων, αλλά αντενδείκνυνται αλλαγές που βασίζονται σε υπεραισιοδοξία ή πίστη σε υποσχέσεις που σας δίνουν φίλοι, γνωστοί ή χειριστές συσκευών προηγμένης τεχνολογίας.

Οι περισσότερο ευνοημένοι της ημέρας είστε Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι του α' δεκαημέρου. Ακολουθείτε Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι που θα ζήσετε στιγμές φανταστικές και ονειρεμένες.

Να έχετε μια καταπληκτική μέρα και μια υπέροχη βραδιά υπό το φως της ξεχωριστής Πανσελήνου.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved